08.03.2009. / 10:41

Autor: Katarina Zorić

Rijeka: U pucnjavi ispred disco bara ranjen muškarac

Kako doznajemo, ozlijeđeni muškarac je prevezen u KBC Sušak, ali još se uvijek ne zna jesu li u pitanju lakše ili teže ozlijede

Očevid o nesreći još uvijek trajeOčevid o nesreći još uvijek trajeU Rijeci je noćas došlo do pucnjave u kojoj je jedna osoba ranjena. Incident se dogodio ispred riječkog disco bara Kameleon kada su se dvojica muškaraca, 32-godišnjak i 38-godišnjak, najprije verbalno sukobila, a potom je svađa završila pucnjavom. Očevici tvrde da je svaki od muškaraca ispalio po nekoliko hitaca.

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni 32-godišnji muškarac zadobio je ozlijedu na glavi i prevezen je u KBC Sušak, a trenutno se nalazi izvan životne opasnosti.

Policija je očevidom pronašla tragove pucanja, ali i pištolj kojega je navodno jedan od muškaraca posjedovao ilegalno. Za drugim muškarcem policija je krenula u potragu.

Motivi svađe, a potom i obračuna pištoljima još uvijek nisu poznati.

Policija je, u suradnji s Državnim odvjetništvom, kvalificirala noćašnji događaj kao kazneno djelo ubojstva u pokušaju, a nakon pronalaska počinitelja, provest će se kriminalistička obrada.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika