10.03.2009. / 07:19

Autor: Katarina Zorić

Mesić u Osijeku izbjegavao Đapića?

"Đapić se u nedjelju javio mome uredu, ali je satnica moga posjeta Osijeku bila potpuno ispunjena", pojasnio je predsjednik Mesić novinarima na otvaranju nove Ugostiteljsko - turističke škole

Anto ĐapićAnto ĐapićIako je želio, aktualni osječki gradonačelnik Anto Đapić nije se jučer uspio sastati s predsjednikom Stjepanom Mesićem koji je boravio u Osijeku. Đapić, naime, nije na vrijeme javio Mesiću da želi susret s njim pa nije uspio ući u predsjednikov pretrpani protokol.

"Đapić se u nedjelju javio mome uredu, ali je satnica moga posjeta Osijeku bila potpuno ispunjena", pojasnio je predsjednik Mesić novinarima na otvaranju nove Ugostiteljsko - turističke škole.

Mesića je u Osijek pozvao osječko-baranjski župana Krešimir Bubalo, kandidat Glavaševog HDSSB-a za osječkog gradonačelnika, a predsjednik se još susreo i s bivšim hrvatskim veleposlanikom u BiH Josipom Vrbošićem. Susretu su nazočili i predsjednici osječkih ogranaka SDP-a i HNS-a Biljana Borzan i Ivan Vrdoljak.

Vezane vijesti

Stipe u mirovini

Stipe u mirovini

U vrhu Vlade prevladalo je stajalište o potrebi ukidanja ureda bivšeg predsjednika Stipe Mesića. Ured će funkcionrati još tri godine, a trebao bi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika