10.03.2009. / 07:26

Autor: Katarina Zorić

Upitan zagrebački koncert grupe U2

Direktor Lupa Promotion Vladimir Ivanković koji organizira koncert, ističe da je lokaciju načelno dogovorio s direktorom Dinama Damirom Vrbanovićem. Međutim, ni Vrbanić o tome ne zna gotovo ništa

Organizator koncerta grupe U2 kaže da je postignut načelni dogovor Organizator koncerta grupe U2 kaže da je postignut načelni dogovor Iako je zagrebački koncert grupe U2 spektakularno najavljen, njegovo održavanje još uvijek je pod velikim upitnikom. I dok organizatori tvrde kako problema nema, nadležne institucije ne znaju ništa o velikom koncertu, piše Jutarnji list.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preko svoje glasnogovornice Ive Mije Erak poručio je kako nema nikakvu informaciju o tome događaju. U sličnoj je poziciji i direktor maksimirskog stadiona Miljenko Sakoman koji je vijest o koncertu doznao iz medija.

Direktor Lupa Promotion Vladimir Ivanković koji organizira koncert, ističe da je lokaciju načelno dogovorio s direktorom Dinama Damirom Vrbanovićem. Međutim, ni Vrbanić o tome ne zna gotovo ništa.

"Nažalost, ništa detaljnije ne znam o tome, osim informacije da se pregovara o dolasku U2 u Zagreb. Nikakav službeni kontakt nisam imao osim informacije da će možda kontaktirati nas ako potvrde zagrebački koncert", rekao je Jutarnjem Vrbanović.

Ivanković ipak priznaje da stadion još uvijek nije rezerviran za taj datum, ali ponavlja da je s Vrbanovićem načelno postignut dogovor. "Datum koncerta 10. kolovoza je u ponedjeljak, kada se utakmice ne igraju", kaže Ivanković.

Poznato je, međutim, da je za koncertne spektakle potrebno nekoliko dana pripreme pa argumenti organizatora ostavljaju još veći prostor sumnji u održavanje koncerta.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika