10.03.2009. / 08:27

Autor: Katarina Zorić

Veliki maestro: Obrana predlaže svjedočenje Sanadera i Polančeca

Njihovo svjedočenje, kako se navodi, moglo bi utvrditi je li prvooptuženi Matanović mogao utjecati na odluke Povjerenstva i Upravnog odbora, koji je morao odlučivati o svim privatizacijama vrjednijim od 10 milijuna kuna

Hoće li svjedočiti Ivo Sanader i Damir Polančec?Hoće li svjedočiti Ivo Sanader i Damir Polančec?Danas se nastavlja suđenje optuženima u slučaju veliki maestro, a obrana bivšeg potpredsjednika HFP-a Josipa Matanovića predložit će da se kao svjedoci u jednom od najvećih antikorupcijskih postupaka ispitaju premijer Ivo Sanader i potpredsjednik Vlade Damir Polančec.

Naime, Šerić smatra da bi se Sanader trebao ispitati kao predsjednik Vladina Povjerenstva za upravljanje državnom imovinom, a Polančec kao predsjednik Upravnog odbora HFP-a.

Njihovo svjedočenje, kako se navodi, moglo bi utvrditi je li prvooptuženi Matanović mogao utjecati na odluke Povjerenstva i Upravnog odbora, koji je morao odlučivati o svim privatizacijama vrjednijim od 10 milijuna kuna.

Osim o novim svjedocima, sudsko vijeće trebalo bi odlučiti i o zahtjevu obrane da se drugooptuženi Robert Peša pusti iz pritvora.

Vezane vijesti

Oslobođeno troje iz 'velikog maestra'

Oslobođeno troje iz 'velikog maestra'

Troje optuženih iz korupcijske afere 'veliki maestro' - bivši šef Odjela nekretnina Hrvatskoga fonda za privatizaciju Igor Petlevski, istarska… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika