10.03.2009. / 09:35

Autor: Anđelka Subašić

Godina za promjene

Zivim u Kanadi, Toronto vec 10 i pol godina i imam velike poteskoce sa poslom. Sad radim vec na devetom poslu, imala sam prekid od dve godine, naravno nenamjeran, bila sam otpustena i nisam mogla naci posao dvije godine. Skoro svake godine dobijem otkaz i cekam barem pola godine da nadjem drugi posao

Rodjena sam 30.11.1966. u Karlovcu, vrijeme 22:49.

Živim u Kanadi, Toronto vec 10 i pol godina i imam velike poteškoće s poslom. Sad radim vec na devetom poslu, imala sam prekid od dve godine, naravno nenamjeran, bila sam otpuštena i nisam mogla naći posao dvije godine. Skoro svake godine dobijem otkaz i čekam barem pola godine da nađem drugi posao. To su sve loše plaćeni poslovi tako da jedva sastavljam kraj sa krajem. I to mi je vec jako teško. Inače sam visoko obrazovana, dipl. ing. strojarstva.

Imam osjećaj da mi cijeli život stoji jer se još nisam pomakla s te životne teme, posao. Nisam udata nikad bila, mada sam imala dve ponude za brak. Jedna se završila grozno, a drugu nisam mogla da prihvatim jer sam skoro dvije godine provela sa jednim čovjekom čekajući da se promijeni i da počne nesto raditi, ali on to nije htio. I djecu sam silno željela imati, ali sam i u tome uskraćena.

Hoću li ikad naći posao koji ću raditi na duge staze, te da bude bolje plaćen jer ja nikud nisam otišla na godišnji sve ove godine, čak niti kući u Karlovac.

Što će biti sa ostalim bitnim temama kao što su brak, djeca, zdravlje i ako ima nešto jos da je naglašeno, Vi vidite, a ja se sad ne mogu sjetiti i pitati.

Najljepsi pozdrav.

Sjajna_Sjajna

Vama nikada ne bih preporučila Kanadu za zemlju u kojoj ćete živjeti. Tu, naime, nema za vas profesionalnog a niti emocionalnog prosperiteta. Područje New Yorka, SAD je pogodno za posao i za afirmaciju. Tamo biste radila na boljim i bolje plaćenim poslovima. U svakom slučaju morati ćete se prekvalificirati. Ova godina je pogodna za veliku promjenu: država, posao. Sa promjenom sredine ostvariti ćete i ljubavnu vezu. Ne preporučuje vam se formalni brak već partnerski suživot. Odvažite se na mijenjanje sebe, zemlje, posla i uživajte u drugačijem stilu života.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika