10.03.2009. / 09:43

Autor: Anđelka Subašić

Ostati u braku ili ne?

Pročitala sam da vam se mogu obratiti s pitanjem za savjet, pa to i činim na ovaj način. Zanima me kako ce se razvijati moja ljubavna situacija i emocionalni život. Da li ostati u lošem braku ili ne?

Pročitala sam da vam se mogu obratiti s pitanjem za savjet, pa to i činim na ovaj način. Zanima me kako ce se razvijati moja ljubavna situacija i emocionalni život. Da li ostati u lošem braku ili ne? Posvetiti srce, sebe i život osobi koja kaže da joj nešto značim, ali i on je u braku, dakle živi s drugom? Kako živjeti dalje s jednom osobom, a u mislima na drugu? Je li ta druga osoba prava i je li sve to zaslužila? Osjeća li i on isto?

Zovem se Vesna, rođena sam 11.10.1956 u 15,00 sati u Sanskom Mostu, BiH.

Hvala

Strah od separacije i da ne ostanemo sami zadržava mnoge ljude u lošem braku i partnerskim odnosima. Da li biste u poslu bili u partnerstvu sa osobom ili firmom sa kojom imate probleme i gubitke? Postoji i drugo pitanje: koliko i sami pridonosimo da brak bude loš? Najprije je neophodno posvetiti se sebi, pronaći unutarnje zadovoljstvo i sreću. Radite na sebi. Kada u sebi pronađete ravnotežu moći ćete pravilno zaključiti i odlučiti što ćete učiniti sa brakom.

Bračna sreća ne ovisi o trećoj osobi. Da li vas ta druga osoba voli ili ne nemoguće je zaključiti samo iz vaših podataka (trebaju mi i podaci te osobe). To što ste oboje u braku nije nepremostiva prepreka. Shodno tranzitima planeta ove godine i to od kraja ovog mjeseca imate priliku započeti pozitivne transformacije u vašem karakteru a time i u vašem životu. Predlažem da iznesete osobi koju volite vaše želje i da razgovarate o mogućnostima da vaša ljubav dobije prioritet. Reakcija će biti pozitivna.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika