10.03.2009. / 16:46

Autor: Katarina Zorić

Veliki Maestro: Sanader i Polančec ipak neće svjedočiti jer nemaju saznanja o činjenicama

Tužiteljica Ksenija Pavić usprotivila se predloženim svjeodcima, ustvrdivši kako oni nemaju saznanja o relevantnim činjenicama. Ocijenila je to pokušajem obrane da se u sudnicu uvede politika i da se odugovlači postupak

Sanader i Polančec ipak neće morati svjedočitiSanader i Polančec ipak neće morati svjedočitiPremijer Ivo Sanader i potpredsjednik Vlade Damir Polančec ipak neće svjedočiti u velikom maestru. Naime, prijedlozi za svjedočenjem premijera Ive Sandera kao predsjednika Vladina Povjerenstva za upravljanje državnom imovinom te ministara Ivana Šukera, Božidara Kalmete i Petra Čobankovića odbijeni su, a prihvaćen je prijedlog da 15. travnja svjedoči državni tajnik u MUP-u Ivica Buconjić.

Tužiteljica Ksenija Pavić usprotivila se predloženim svjeodcima, ustvrdivši kako oni nemaju saznanja o relevantnim činjenicama. Ocijenila je to pokušajem obrane da se u sudnicu uvede politika i da se odugovlači postupak.

Šerić je rekao da je neprofesionalno tvrditi da odugovlači postupak jer se njegov branjenik nalazi u pritvoru. Ocijenio je i da tvrdnja da u slučaj unosi politiku prelazi granicu pristojnosti. "Politika djeluje preko USKOK-a, a ne mene", ustvrdio je Šerić, odvjetnik prvooptuženoga Josipa Matanovića .

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika