13.03.2009. / 19:26

Autor: Josip Bagić

nogomet

Dario Zahora potpisao za Rosenborg

Bivši nogometaš Dinama 26-godišnji Dario Zahora prešao je u najbolji norveški klub Rosenborg koji već godinama sudjeluje u Ligi prvaka

Dario ZahoraDario ZahoraZahora je u norveški Rosenborg došao iz Interblocka, a službeno još je igrač pod ugovorom s Dinamom. U Sloveniji je bio na posudbi. Prije nego što je otišao riješiti formalnosti u Norvešku, Zahora je prisustvovao i nedavnim pripremama Rosenborga za novu sezonu koje su se održale u Barceloni.

Njegovom igrom prezadovoljan je i trener Rosenborga Erik Hamre, koji je Zahoru istaknuo kao odlično pojačanje za predstojeću sezonu:

"Zahora je veliko pojačanje za Rosenborg i s njime ćemo još više utvrditi našu poziciju."

Inače, Rosenborg je najuspješniji norveški klub, dvadeset puta je bio prvak države, a u posljednjih petnaestak godina redoviti je sudionik Ligi prvake, no prošle sezone je bio tek peti u prvenstvu, prvak je bio Stabaek, i nije se plasirao u ovosezonsko elitno klupsko natjecanje.

Norveško prvenstvo započinje ovog vikenda, a Rosenborg u prvom kolu igra protiv Valerenge.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika