16.03.2009. / 08:04

Autor: Katarina Zorić

Bebić spašen: uz pomoć prijatelja iz Metkovića, uspio prodati stan

Navodeći kako se dugo poznaje s Obšivačem, Bebić je ipak naglasio kako mu prijatelj nije nikada dosad pogodovao ili posredovao ni u jednom poslu

Bebić tvrdi da nije riječ o “prebijanju dugova” ili “prijateljskoj pozajmici” Bebić tvrdi da nije riječ o “prebijanju dugova” ili “prijateljskoj pozajmici” Luka Bebić, predsjednik Sabora, uspio je prodati luksuzni stan u Petrinjskoj ulici u centru Zagreba, građevinskoj tvrtki Zorana Obšivača, stranačkog kolege iz njegova Metkovića. Bebić je zbog tog stana ostao dužan 310.000 eura za novi stan na Ružičnjaku.

Predsjednik Sabora za Novi je list potvrdio je da je sklopio ugovor o cesiji s tvrtkom “Obšivač” po cijeni od 3326 eura za kvadrat, ali je odbio insinuacije da je riječ o “prebijanju dugova” ili “prijateljskoj pozajmici” kako bi do početka lipnja isplatio novi stan vrijedan 460 tisuća.

Navodeći kako se dugo poznaje s Obšivačem, Bebić je ipak naglasio kako mu prijatelj nije nikada dosad pogodovao ili posredovao ni u jednom poslu.

Prema pisanju Novoga lista, ugovor kojim je prodan stan sklopljen je još 29. siječnja, ali da se u zagrebačkoj gruntovnici stan još i danas vodi na Bebićevo ime.

Zoran Obšivač nije htio komentirati napise o kupnji stana u centru Zagreba. Podsjetimo, njega je Stipe Gabrić Jambo često optuživao da dobiva namještene poslove.

Vezane vijesti

Turudićev otvoreni sukob sa Špremom

Turudićev otvoreni sukob sa Špremom

Na zahtjev predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema da se predsjednik Županijskog suda Ivan Turudić ispriča jer je Luki Bebiću tijekom sudskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika