18.03.2009. / 17:09

Autor: Katarina Zorić

Ina oprostila Hloverki što joj je benzin nazvala smećem

Već ranije predstavnici INA-e i Hloverka Novak Srzić nagodili su se na Općinskom građanskom sudu gdje je INA zbog nanesene joj štete od urednice informativnog programa HRT-a tražila visoku novčanu naknadu

Hloverka Novak Srzić je i očekivala da će INA odustati od tužbeHloverka Novak Srzić je i očekivala da će INA odustati od tužbeINA će odustati od privatne tužbe koju je pred zagrebačkim Općinskim kaznenim sudom podigla protiv urednice informativnog programa HRT-a Hloverke Novak Srzić. "Drago mi je da je tako, a i znala sam da tako mora biti jer u svojim izjavama nisam bila zlonamjerna. Govorili smo o tome, a struka je i potvrdila neke teme koje sam govorila i ja", rekla je za nacional.hr glavna urednica informativnog programa HTV-a Hloverka Novak Srzić.

Prema pisanju Novog lista, već ranije predstavnici INA-e i Hloverka Novak Srzić nagodili su se na Općinskom građanskom sudu gdje je INA zbog nanesene joj štete od urednice informativnog programa HRT-a tražila visoku novčanu naknadu.

Kako se čini, to je bio okidač da se prekine kazneni progon HTV-ove urednice. Nju su tužili jer je na račun naftne kompanije u udarnom terminu na domaćoj dalekovidnici uputila niz teških riječi. Naime, vodeći emisiju Otvoreno u travnju 2006. godine rekla je kako je gorivo "Super katastrofa 95" naprosto loše. Dodala je i da INA nije u stanju proizvesti dobar benzin , već proizvodi smeće nazvano Super.

Kako piše Novi list, u INA-i su navodno potpisali povlačenje tužbe, a za potpuno okončanje ovoga spora čeka se još samo suglasnost iz MOL-a.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika