19.03.2009. / 14:58

Autor: Sandra Županić

Bandić priznao da ima 113 kumova, jeste li i vi jedan od njih?

Ja u ovome ne vidim nikakvu aferu. Gradski Kontrolni ured napravit će potpuno izvješće o gradnji WC-a, i ako je nešto bilo mimo zakona i propisa snosit će posljedice, rekao je Bandić

Milan BandićMilan BandićZagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je danas da WC-i na okretištima u Dubravi i Dubecu u funkciji već dvije godine te da je cijela afera izmišljena sada jer su uskoro lokalni izbori. Također, za Bandića to nisu WC-i nego "samostalni stojeći objekti".

Naime, navedene WC-e je gradila tvrtka Tigra, čiji je vlasnik Bandićev kum Milan Penava, a njihova je cijena bila 1,5 milijuna kuna ili oko 11 tisuća eura po četvornom metru. O kumskim vezama u gradnji WC-a Bandić je rekao: "Ja imam 113 kumova i ne znam je li danas netko od njih dobio posao. Mnogi od njih nemaju puno, ali mislim da su sretniji od nas. Ja u ovome ne vidim nikakvu aferu. Gradski Kontrolni ured napravit će potpuno izvješće o gradnji WC-a, i ako je nešto bilo mimo zakona i propisa snosit će posljedice. To se ne odnosi samo na Penavu nego na sve izvođače radova u gradu."

Također, Bandić je tražio od novinara da se sa svim pitanjima obrate pročelniku Kontrolnog ureda Mirku Heraku je kako kaže da one ne može raditi tuđi posao i da ne zna detalje istrage. Ubrzo nakon te izjave zagrebački gradonačelnik rekao je da ne zna ništa o tome da javnost smatra da Kontrolni ured ništa ne radi te da je on zadovoljan njime. Bandić se pohvalio novinarima da je on vidio privremeno pismeno izvješće o regularnosti gradnje navedenih WC-a, ali ne želi o tome govoriti u javnosti.

Vezane vijesti

Kako natjerati muškarce da sjede na WC-u?

Kako natjerati muškarce da sjede na WC-u?

Obvezati muškarce da mokre sjedeći kako bi zahodi bili čišći smisao je prijedloga kojim će se baviti regionalno vijeće pokrajine Soermlanda, u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika