20.03.2009. / 07:33

Autor: Katarina Zorić

Bajić danas kod Barbarinog rova

Bajić i Brezigar najprije će zajedno posjetiti stari rudnik Barbarin rov kod sela Hude Jame blizu Laškoga, a popodne će u Ljubljani razgovarati o jačanju suradnje u području rada državnih odvjetništava dviju država

Mladen Bajić danas će razgovarati sa Slovencima o boljoj suradnji dvaju odvjetništavaMladen Bajić danas će razgovarati sa Slovencima o boljoj suradnji dvaju odvjetništavaMladen Bajić, glavni državni odvjetnik, boravit će u službenom posjetu Sloveniji na poziv slovenske državne odvjetnice Barbare Brezigar, objavilo je slovensko državno odvjetništvo, a prenosi Hina.

Bajić i Brezigar najprije će zajedno posjetiti stari rudnik Barbarin rov kod sela Hude Jame blizu Laškoga, a popodne će u Ljubljani razgovarati o jačanju suradnje u području rada državnih odvjetništava dviju država.

Brezigar je odmah nakon otkrića mjesta masovnog zločina posjetila Hudu Jamu i poklonila se žrtvama. Izrazila je sumnju da će zbog dugog niza godina otkako je zločin počinjen biti moguće otkriti njegove počinitelje, ako su i živi.

Problematičnim smatra činjenicu što Slovenija u više od 60 godina nije bila sposobna istražiti takve poratne zločine.

Vezane vijesti

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenske banke sve teže kreditiraju gospodarstvo

Slovenska središnja banka upozorila je u srijedu na rastuće gubitke slovenskih banaka zbog čega se i dalje smanjuju mogućnosti kreditiranja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika