20.03.2009. / 10:54

Autor: Katarina Zorić

Suzana Jašić odlazi s mjesta predsjednice GONG-a

Najavila je da GONG na predstojećim lokalnim izborima neće imati svoju dosadašnju ulogu, odnosno neće više biti edukacije birača prije izbora i ocjene predizborne kampanje

Suzana Jašić umorila se od čelne pozicijeSuzana Jašić umorila se od čelne pozicijeSuzana Jašić odlazi s mjesta predsjednice nevladine udruge GONG. "Već dosta dugo me život u Zagrebu ne veseli, a umorila sam se i čelne pozicije. Vraćam se u Istru", rekla je Suzana Jašić Novom listu.

Njezinu dužnost u GONG-u ovih će dana preuzeti tročlani izvršni odbor koji čine Sandra Pernar kao izvršna direktorca te Vanja Škorić i Dragan Zelić. Dosadašnja predsjednica udruge odlazi u Vijeće GONG-a koje je zaduženo za strateške odluke. "Još samo čekamo riješenje Ureda za upravu. Naravno, nastavljam surađivati s GONG-om, ali više iz Istre, nego iz Zagreba", rekla je Suzana Jašić.

Najavila je da GONG na predstojećim lokalnim izborima neće imati svoju dosadašnju ulogu, odnosno neće više biti edukacije birača prije izbora i ocjene predizborne kampanje. "Pratit ćemo rad državnih institucija koje su zadužene za organizaciju i provedbu izbora, Državno izborno povjerenstvo i Središnji državni ured za upravu", pojasnila je Suzana Jašić. Kako je rekla, edukativne medijske kampanje sada su posao Državnog izbornog povjerenstva koji je prije više od dvije godine postao stalno tijelo.

"GONG će i nadalje informirati javnost o izborima na način koji ne zahtjeva puno ulaganja, dakle kroz GONG-ovu internetsku stranicu www.gong.hr te medije", napomenula je sada već bivša predsjednika GONG-a Suzana Jašić.

Vezane vijesti

Peticija za rješenje krize na HTV-u

Peticija za rješenje krize na HTV-u

Nevladina udruga GONG nakon prijetnji otkazom uglednim novinarkama HTV-a i članicama Hrvatskog novinarskog društva, Elizabeti Gojan i Maji Sever,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika