20.03.2009. / 13:59

Autor: Katarina Zorić

Parodija Bandića na oglasniku: Milan oglasio prodaju dva javna WC-a

U ponudi također stoji: "Hitno! Cijena 11 600 eura po kvadratu." Uz oglas su stavljene i dvije fotografije. Oglas je jučer ujutro predao korisnik pod nazivom rex.regis.croatorum

Očekuje se da će oglas vrlo brzo biti uklonjenOčekuje se da će oglas vrlo brzo biti uklonjenNa internetskom servisu za prodaju nekretnina u Hrvatskoj nekretnine.net objavljen je oglas o prodaji Javnoga WC-a koji prodaje Milan iz Zagreba.

"Prodaje se javni WC cca 18 m2 u Dubecu na okretištu tramvaja. Moderan, novogradnja", objavljeno je u oglasu uz napomenu da papiri nisu čisti te da je objekt napravio kum.

U ponudi također stoji: "Hitno! Cijena 11.600 eura po kvadratu." Uz oglas su stavljene i dvije fotografije. Oglas je jučer ujutro predao korisnik pod nazivom rex.regis.croatorum.

Budući da je objavljeni oglas protivan pravilima servisa, za očekivati je da će vrlo brzo biti uklonjen.

Oglas je parodija na najnoviju aferu zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića kojega se optužuje da svome kumu Milanu Penavi namjestio posao gradnje dva javna WC-a čija je vrijednost 1,5 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika