22.03.2009. / 09:49

Autor: Martina Čizmić

Umrla zvijezda britanskog Big Brothera Jade Goody

Posljednjih godinu dana rak se proširio i na druge organe pa je Jade, inače majka dvojice sinova, pokušala unovčiti svoje posljednje dane života kako bi djeci osigurala budućnost

Jade GoodyJade GoodyKontroverzna britanska zvijezda Big Brothera, Jade Goody, preminula je od raka maternice u nedjelju.

Kako je rekla njezina majka, 27-godišnja Jade umrla je u snu u svom domu u Essexu.

Zbog velike medijske kampanje, koju je Jade i sama izazvala, mediji su bili optuženi za bezosjećajnost, ali i za opsjednutost osobom koja zapravo slavna zbog svojih ekscesa.

Jade Goody prvi se put pojavila na malim ekranima u britanskoj verziji Big Brothera 2002. godine kada se zapravo osramotila svojim lošimpoznavanjem opće kulture. No, njena otvorenost ipak joj je osigurala mjesto u srcima gledatelja.

Nakon što je izašla iz Big Brother kuće postala je redovita tema tabloida, napisala je autobiografiju i predstavila svoj parfem.

Popularnost joj je naglo opala nakon što je 2007. u sklopu indijske verzije Big Brothera izgovorila nekolilko rasističkih komentara, zbog kojih se kasnije ispričala. Upravo dok je bila u Indiji, saznala je da boluje od raka maternice. Odmah je napustila emisiju i vratila se na liječenje u Britaniju.

Posljednjih godinu dana rak se proširio i na druge organe pa je Jade, inače majka dvojice sinova, pokušala unovčiti svoje posljednje dane života kako bi djeci osigurala budućnost. Time je ponovno skrenula pozornost javnosti na sebe i ujedno upozorila javnost na opasnost od raka maternice.

Vezane vijesti

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke...

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke jame

U jednoj od prethodnih sezona ovdašnjeg "Big Brothera" neka je kokoš objašnjavala nekoj kozi da hrvatski jezik ima sedam padeža. Budući da koza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika