23.03.2009. / 13:26

Autor: Katarina Curavić

Mlađe nije uvijek slađe: Zašto (neki) frajeri vole starije žene

I, dok je većini muškaraca san imati što mlađu partnericu, ima i onih koji misle potpuno suprotno. Godine ne doživljavaju kao manu nego kao prednost koja jamči iskustvo, a to nikada ne podcjenjuju

Starija žena može koječemu naučiti mlađeg muškarcaStarija žena može koječemu naučiti mlađeg muškarcaVećina dečkiju još u pubertetskoj dobi mašta o vezi ili bar neobaveznoj avanturi sa „starijom" curom. Ni kad pređu dvadesetu od toga ne odustaju. Jedino što im „starije" cure tada nisu tridesetogodišnjakinje već one bliže polovici stoljeća života. Mame se sigurno zgražaju nad istinom da bi im sin radije u krevet sa frendicom nego njezinom kćerkom...Nije riječ o lošem odgoju ili utjecaju društva. Sa starijim curama nema igrica. Osim u krevetu.

Umijeće komuniciranja

Sa njima se nećete prepirati oko gledanja utakmice s frendovima. Možda zato što vam tada neće ni pasti na pamet gledati utakmicu, a i njezin plan za tu večer uključuje samo vas dvoje. Frendovi će razumjeti i nadati se da će se i njima jednom posrećiti.

Ozbiljni razgovori sa starijim curama djeluju kao intelektualni stimulans na muškarce. Ne samo da imaju više razumijevanja i strpljenja već će vas rado naučiti kako riječi pretvoriti u djela. A dobra djela se nagrađuju...

Vještina u krevetu

Sve što ste dotad znali o seksu pada u vodu. Starije cure imaju ono što mlade nemaju-iskustvo. Njih sigurno nećete pitati koliko je partnera imala. Možda zato što se bojite odgovora, a možda i ne želite znati. Zrelije su i potpuno sigurne u sebe i svoju seksualnost. Za njih nema inhibicija u krevetu. Ono što znaju, rado će primijeniti na vama. Budite zahvalni na tome ali ne zaboravite da ste ipak vi muškarac, ma koliko mlado pored nje izgledali.

A rizik?

Vaša veza možda i ne nailazi na odobravanje okoline ali to vas ne brine previše. Znate da većina vaših frendova ljubomorno promatra razvoj vaše veze i potajno se nada kako će vam „teta" dati nogu. Ako i dođe do trzavica, nemate brige. Ne trebate saginjati glavu da vam nešto ne doleti u glavu, zrelije su i ne pada im na pamet izvoditi drame. Pored takve žene izgledati ćete privlačniji svojim vršnjakinjama i steći samouvjerenost.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika