24.03.2009. / 06:07

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Bračna kriza

Rođena sam 30.04.1973. u 21.05h u Osijeku, suprug 29.02.1972. u 18.30h isto u Osijeku. Brak nam je u velikoj krizi, 8 i pol godina smo u braku, imamo dvoje djece. Hoćemo li nastaviti dalje ili će svatko krenuti svojim putem? Hvala na odgovoru

Suprug i vi zapeli ste u komunikaciji. Ironično je to što vam je upravo komunikacija na početku bila dobra. Kako oboje sazrijevate jedno pored drugog vi prolazite odvojeno, svaki za sebe osobne frustracije. Vas smeta način na koji se suprug izražava (mislite da je brzoplet) i nastojite to strogom kritikom promijeniti. Čak ga na neki posredan način za to kažnjavate.

To kod njega stvara frustraciju i ''brani se'' (štiti) dosta grubo. Objektivno vas dvoje imate puno sličnosti (daleko više nego razlika), time imate predispozicije za dugotrajan brak. Zato svatko od vas neka najprije korigira vlastito ponašanje i izražavanje i na taj način pokaže partneru svojim postupcima što očekuje od njega. Smatram da ćete ostati zajedno i prebroditi krizu, ali morate doista htjeti, morate se sjetiti kako vam je bilo lijepo i da ste se oženili kako biste partnerski podržavali pozitivno jedno u drugome i poduprijeli se i kada niste idealni. ''u dobru i u zlu''.

Potražite pomoć zajedno i budite ljubazni jedno prema drugome, sa uviđavnosti koju imate prema ljudima koje ne poznajete dovoljno.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika