24.03.2009. / 10:06

Autor: Katarina Zorić

Šaman Luka Hodak ponovno je HDZ-ov načelnički kandidat

Hodak pak svoju kandidaturu nije htio službeno potvrditi: "Nema nikakvih izjava za medije više. Isusa su kraće mučili nego mene."

Luka Hodak javnosti je postao poznat nakon novogodišnjeg šamanskog dočeka kada je jedna osoba poginulaLuka Hodak javnosti je postao poznat nakon novogodišnjeg šamanskog dočeka kada je jedna osoba poginulaUnatoč aferi "bunika", HDZ-ov šaman Luka Hodak ponovno je kandidat za načelnika Saborskog. Do ovog je preokreta došlo tri mjeseca nakon što je Hodak zbog afere i tragičnog događaja pri kojem je na njegovu imanju smrtno stradao njegov sumještanin Ratko Barić, odlučio podnijeti ostavku na mjesto načelnika i predsjednika lokalne organizacije HDZ-a, piše Novi list. Međutim, Hodakove ostavke nije prihvatilo ni Općinsko vijeće Saborskog, a ni lokalna organizacija stranke pa se on i danas nalazi na tim funkcijama.

Hodak pak svoju kandidaturu nije htio službeno potvrditi: "Nema nikakvih izjava za medije više. Isusa su kraće mučili nego mene." Službenu potvrdu da će Hodak biti kandidat za načelnika još uvijek nema ni šef županijskog HDZ-a Ivan Vučić. "Znam da je to najizvjesnija opcija, no od općinskog odbora konačnu informaciju još nismo dobili. To je stvar HDZ-a Saborskog. Oni odlučuju o tome, a ne mi u središnjici", napomenuo je Vučić.

Novi list iz izvora bliskih Hodaku doznaje da je kandidaturu prihvatio vidjevši kako mu je općinski odbor HDZ-a dao gotovo jednoglasnu podršku i to uz tvrdnju "da bi ispalo da je kriv za tragični događaj da se sad povuče".

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika