24.03.2009. / 10:34

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Dobitak na lotu

Zanima me kako mi je aspektirana ljubav i i intima. Rođena sam 05.02.1962. u 18,10 h, Pula.

Zanima me kako mi je aspektirana ljubav i i intima.
Rođena sam 05.02.1962. u 18,10 h, Pula. Imala sam vrlo neobičan život do sada,puno promjena, događanja....sad sam udovica, bježim od velikog vezivanja, naročito zadnje dvije godine nakon smrti mog muža( i vrlo teškog braka s 25 god starijom osobom) , a sad sam postala zrela za nekakvu vezu , toplu i ugodnu , ne avanture kakvih sam imala bezbroj .i kojih sam se zasitila...želim nečije "rame", ali NE brak.
Imam krcato planeta u Vodenjaku, u kojem je i Jupiter ove godine...smijem li se nadat dobitku na lotu

Stelijum planeta u Vodenjaku ukazuje na jaku individualnost. Puno se družite ali ste uvijek na nekoj svojevrsnoj distanci od drugih. Kada takvu konstelaciju tranzitiraju spore planete život vam se totalno promijeni u dahu, lančanom reakcijom. Jupiterov tranzit ne daje vam nezarađene dobitke poput igara na sreću. on prije svega teži ka ekspanziji, želimo više nego što realno možemo, optimizam nas vuče u rizike i sl.

Vama je naglašeno područje somatskog (fizičkog ) izgleda i zdravlja, hobija, svakodnevnog posla od kojega živimo i sl. Znači: pazite na prehranu (da se ne udebljate prekomjere), posebice izbjegavajte slatko; proširite znanje u hobiju jer vam može postati vrijednim izvorom novca i zadovoljstva, uložite u sebe i budite aktivni. Izbjegavajte površnost, rasipnost i rizike.

Kako spomenuti Jupiter zajedno sa Neptunom tranzitira vaš natalni položaj Mjeseca i DSC sasvim sigurno ćete se zaljubiti (''izgubiti glavu''), otprilike u lipnju, vjerojatno na putovanju. Kolko će veza trajati? Zar je to važno? Važno je da bude lijepo, poticajno i romantično.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika