25.03.2009. / 08:08

Autor: Katarina Zorić

Tončica Čeljuska: 'Neću zbog muža odstupiti s posla'

"Nažalost, pravda nije zadovoljena jer je nevin čovjek proglašen krivim. Ipak, vjerujem u institucije i nadam se da će u konačnici istina pobjediti te da će viša sudska instanca, a to je Vrhovni sud, donijeti pravednu presudu kojom će ispraviti ovu nepravdu", izjavila je Tončica Čeljuska

Tončici Čeljuski podršku je pružila i urednica Infromativnog programa HTV-a Hloverka Novak SrzićTončici Čeljuski podršku je pružila i urednica Infromativnog programa HTV-a Hloverka Novak SrzićTončica Čeljuska nastavit će voditi i uređivati HTV-ov Dnevnik iako je joj je suprug osuđen na dvoipolgodišnju zatvorsku kaznu zbog prijevare i krivotvorena. Voditeljica i urednica uvjerena je u suprugovu nevinost i ne vidi razlog zbog kojega bi ona trebala obavljati posao koji je radila dosada, piše Jutarnji list.

"Nažalost, pravda nije zadovoljena jer je nevin čovjek proglašen krivim. Ipak, vjerujem u institucije i nadam se da će u konačnici istina pobjediti te da će viša sudska instanca, a to je Vrhovni sud, donijeti pravednu presudu kojom će ispraviti ovu nepravdu", izjavila je Tončica Čeljuska. Izrazila je nadu da neće i ona postati žrtva nesretnih okolnosti:

"Nadam se da još uvijek u svojoj zemlji i na svojemu radnom mjestu mogu računati na svoja ljudska i radna prava. Vjerujem da mi nitko ne može osporiti pravo da sebi i svojoj djeci osiguravam egzistenciju radeći ono u čemu sam već godinama neokaljana profesionalna ugleda.

Voditeljici i urednici podršku je pružila i urednica Infromativnog programa HTV-a Hloverka Novak Srzić. "Tončica čeljuska nije se ogriješila ni o jedno profesionalno pravilo. Protiv sam toga da njezinu karijeru određuju postupci njezina muža. Ne znam čime se bave članovi njezine obitelji, a mislim da me to i ne treba zanimati. Oštro ću branita radna, ljudska i ženska prava Tončice Čeljuske", izjavila je Hloverka Novak Srzić.

Urednica Informativnog programa HTV-a posebno je naglasila da će se zauzeti za njezina žensa prava jer smatra da se priča ne bi razvijala u ovome smjeru da je riječ o muškarcu. "Tada nitko od nje ne bi zatražio da odstupi s posla", napomenula je Hloverka Novak Srzić.

Vezane vijesti

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Na HRT-u ponovno iskri na relaciji Hloverka Novak Srzić - novinari. Naime, kako piše tportal, Hloverka Novak Srzić upala je u redakciju emisije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika