25.03.2009. / 10:42

Autor: Vanja Vučković

8 romantičnih i originalnih načina kako ju zaprositi

Bili romantični ili ne, prosidba je jedan od najvažnijih trenutaka u životu. To je trenutak kada odabirete uz koga ćete provesti ostatak života. A ako ste već sigurni da ste našli idealnu osobu, onda smo sigurni da ona zaslužuje da joj pokažete koliko vam znači. Stoga nemojte prošnju shvaćati zdravo za gotov, već dajte sve od sebe da ju učinite posebnom

Puno je načina da ju pitate hoće li zauvijek ostati s vamaPuno je načina da ju pitate hoće li zauvijek ostati s vamaSjećate li se Julie Roberts u filmu Stepmom? Mnogi ju smatraju najsretnijom ženom u trenutku kada on spušta zaručnički prsten koncem do njenog prsta. Zašto i vi ne biste učinili vašu partnericu ili partnera najsretnijom osobom? Nudimo vam nekoliko romantičnih i originalnih ideja.

1) Uspomene....

Izradite video s vašim zajedničkim uspomenama. To može biti i obični slideshow s vašim najdražim slikama i vašom omiljenom pjesmom. Organizirajte filmsku večer, ''putovanje'' kroz zajedničke uspomene emocionalno će vas zbližiti, a pitanje koje će se pojaviti na ekranu na kraju izmamit će i suzu radosnicu.

2) Sreća i...ti i ja

Ako je vaša bolja polovica više kino tip, zamislite samo njezin izraz lica kada bi vidjela pitanje ispisano na velikom platnu? Nije komplicirano kako se čini, raspitajte se na blagajni kome bi se trebali obratiti za pomoć, sigurni smo da vas neće odbiti. Na vama je samo da odaberete dobar film, po mogućnosti s romantičnim ili u najmanju ruku sretnim završetkom. Ne bi bilo zgodno da nakon smrtne scene iskoči vaš nalet romantike, jer, ovaj ćete film ipak pamtiti bar do kraja života.

3) Dok svira radio...

Zaprosite ju preko radija. Ovo je jedan od jednostavnijih načina, ali ništa manje romantičan, samim time što nećete biti kraj voljene osobe, pa će ona u tom trenutku to najmanje očekivati. Budite sigurni da u to doba sluša tu stanicu, ali po mogućnosti da ne sjedi u autu u gužvi nervozna jer kani na posao.

4) Recite to knjigom

Nabavite knjigu s oženi me/udaj se za mene na svim jezicima svijeta. Knjigu joj poklonite ili pitanja napišite na što više jezika, pritom naravno izostavite jezike koje vaš partner/ica poznaje. A kad vas upita što to znači...recite jasno i glasno!

5) Volim te do neba

Volite li prirodu, otiđite te na jednodnevni izlet negdje u prirodu i provedite dan skupa. Krajem dana, šapnite joj da pogleda na nebo. Hoće li pitanje biti ispisano na nebu, na plakatu koji vuče avion, ili na balonu, ostavljamo vama na odabir!

6) Neodoljivo

Voli životinje? Ostavite pred njenim/njegovim vratima košaru s ružama, bombonjerom, šampanjcem i štenetom kojemu će na majici ili ceduljici oko vrata pisati udaj se za mene! Oprez, ovo je tako slatko, da bi se vaša buduća draga/dragi mogli rastopiti!

7) Originalan dar

Danas je moguće dati izraditi puzzle sa slikom po odabiru. Pogađate? Odnesite im vašu zajedničku sliku i zamolite da vam na jednu puzzlu napišu Udaj/oženi se za mene jer me nadopunjuješ. Tu pizzleu ćete držati u ruci dok ne složi sve ostale i ne kaže da jedna nedostaje... tada otvorite svoj dlan.

8) Tradicionalan način

Ne izbjegavajte tradicionalan način. Odvedite ju na večeru, zatim prošećite do mjesta gdje ste se prvi put vidjeli ili poljubili (samo ako je tak trenutak bio poseban. Ako ste se prvi put poljubili pijani i znojni na koncertu ili je mjesto radnje vašeg prvog susreta bio tramvaj u 4 popodne, ne pokušavajte!) Kleknite, poklonite joj ružu među čijim laticama svjetluca. Iako se vama možda čini ofucano, ovim načinom ne možete pogriješiti. Priznale ili ne, najviše žena se nada da će biti zaprošeno na ovaj način.

Ako ste jedna od onih koja više nema strpljena čekati, nemojte se premišljati. Nema ništa ni loše ni neobično u tome da žena zaprosi muškarca. Muškarce će, dapače, oduševiti ideja da žena preuzima inicijativu kao i ideja da oni ne moraju misliti o tome. Za one koji i dalje imaj predrasude, sjetite se kada Julia Roberts prosi Richarda Gerea u Odbjegloj nevjesti. Može li itko reći da je to bilo neromantično ili nesimpatično?

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika