25.03.2009. / 15:56

Autor: Katarina Zorić

Strava u Baranji: 41-godišnji pedofil godinama prisiljavao dječake na seks

Mobitelom je fotografirao golog dječaka u svojoj kući, fiksirajući snimke na intimnim dijelovima tijela. Istu žrtvu, danas 16-godišnjaka, baranjski monstrum ponovo je počeo prisiljavati na spolni odnošaj prošloga ljeta

Na Županijskom sudu u Osijeku počelo je suđenje baranjskom pedofiluNa Županijskom sudu u Osijeku počelo je suđenje baranjskom pedofiluU Osijeku je danas počelo suđenje baranjskom monstrumu 41-godišnjem Z.B, koji je godinama snimao i prisiljavao dječake na spolni odnos. Nad tada 13-godišnjim dječakom, Z.B. se iživljavao od ljeta do kraja rujna 2006. godine. Dječaka je zaključavao u kuću, prijetio mu da će ga ubiti, srušiti mu kuću i silovati majku, a više ga je puta prisiljavao na spolni odnos.

Mobitelom je fotografirao golog dječaka u svojoj kući, fiksirajući snimke na intimnim dijelovima tijela. Istu žrtvu, danas 16-godišnjaka, baranjski monstrum ponovo je počeo prisiljavati na spolni odnošaj prošloga ljeta. To je potrajalo do početka siječnja ove godine, kada je uhićen, piše Jutarnji.hr. Ponovno se služio ucjenama, prijeteći mu da će njegovim golim fotografijama oblijepiti školu koju pohađa.

No, to mu nije bilo jedino zlodjelo. Naime, prošle godine u prosincu i u siječnju ove godine prema sličnom scenariju tražio je od 13-godišnjaka i 16-godišnjaka da snime svoje spolne organe i masturbaciju te mu fotografije pošalju mobitelom. Za snimke im je nudio novac, ali su šokirani dječaci odbili. On im je tada zaprijetio da će ih doći silovati s grupom ljudi.

Mlađem je dječaku slao i mms poruke s video-zapisima muške masturbacije. Slučajno je te poruke vidio otac 13-godišnjaka te je prepoznao Z.B.-a. Tada su se dječakovi djed i otac uputili k njemu u kuću. Djed je ušao razgovarati s baranjskim monstrumom, dok je za to vrijeme dječakov otac pred kućom nazvao broj s kojega su stizale poruke. Djed se tada uvjerio da su posumnjali na pravog počinitelja.

Postupak suđenja 41-godišnjem Z.B zatvoren je za javnost, ali Jutarnji.hr neslužbeno doznaje kako je monstrum izjavio da se ne osjeća krivim. Presuda se očekuje u petak.

Baranjskom pedofilu to neće biti prva presuda zbog kaznenih djela protiv spolne slobode i spolnog ćudoređa. Naime, već je ranije pravomoćno osuđivan u Njemačkoj pa je zbog toga i deportiran iz te države.

Vezane vijesti

Biskup kriv za prikrivanje pedofilije

Biskup kriv za prikrivanje pedofilije

Američki biskup William Lynn proglašen je krivim u petak u Philadephiji (Pennsylvania) za prikrivanje svećenika pedofila i time postao najviši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika