26.03.2009. / 09:53

Autor: Hina

Sinj: Još nije odlučeno o kaznenoj prijavi sindikata protiv direktora Dalmatinke Nove

Državna odvjetnica Ankica Marasović izvijestila je da je kriminalistička obrada u tijeku, a odluka će biti donesena nakon zaprimljenih rezultata nadzora

Sindikati su tužili direktora Dalmatinke Gianfrancca LadinijaSindikati su tužili direktora Dalmatinke Gianfrancca LadinijaDržavno odvjetništvo u Sinju još nije donijelo državno-odvjetničku odluku u svezi s kaznenom prijavom čelnika sindikata Dalmatinke Nove Ive Radonje i Ive Delonge iz 2007., a koji su direktora Dalmatinke Nove Sinj d.o.o Gianfrancca Ladinnija prijavili zbog kaznenog djela zlouporabe stečaja, doznaje se danas u sinjskome Državnom odvjetništvu.

Državna odvjetnica Ankica Marasović izvijestila je da je kriminalistička obrada u tijeku, a odluka će biti donesena nakon zaprimljenih rezultata nadzora.

Sinjsko državno odvjetništvo podnijelo je optužni prijedlog protiv direktora Dalmatinke Gianfrancca Ladinija zbog kaznenih djela povrede prava na rad i drugih prava iz rada općinskom Sudu u Sinju, koji je održao već nekoliko rasprava.

Novije prijave državno odvjetništvo je zaprimilo prošli tjedan od čelnika Dalmatinke Nove i to protiv radnika i novinara zbog "nasilnog" ulaska u tvornicu, odnosno zbog nepovredivosti doma. Obavijesni razgovori su u tijeku.

Vezane vijesti

Radnici Dalmatinke Nove najavljuju prosvjed za Alku

Radnici Dalmatinke Nove najavljuju prosvjed za Alku

Oko 30 bivših radnika Dalmatinke Nove d.d.iz Sinja okupilo se danas ispred tvornice kako bi se dogovorili o mirnom prosvjedu koji bi se trebao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika