26.03.2009. / 15:35

Autor: Stjepan Marković

Gobac: Možemo se nositi s aferom uzdrmanim Kielom

"Ne razmišljamo previše o tome, nama je svejedno gdje igramo", rekao je Denis Špoljarić

Zoran GobacZoran Gobac"Ne možemo biti bezobrazni i reći da ćemo sigurno proći Kiel, no nismo bez šansi", rekao je na konferenciji za novinare glavni menadžer Rk CO Zagreb Zoran Gobac te obrazložio: "Gledali smo njihovu jučerašnju utakmicu u njemačkom prvenstvu i mogu reći da su sigurno uzdrmani onim što se sada događa. Ako Karabatić razmišlja hoće li na kraju sezone promijeniti klub on zasigurno da ne može dati sve od sebe i nositi svoju momčad kao što je to činio s francuskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu."

Gobac se dotaknuo i aktualnog problema s ne igranjem u Areni kazavši ne mogu igrati dok se ne izda uporabna dozvola te da mu je dosta prepucavanja zbog dvorane. "Naš klub ne želi biti na niti jedno strani spora jer spora zapravo ni nema. Dvorana se prebrzo gradila tako da ima grešaka koje se moraju popraviti", zaključio je Gobac. Na novinarsko pitanje koliko je klub izgubio ne igranjem u Areni odgovorio je da su za ovu utakmicu imali 25 000 rezerviranih karata što će morati reducirati na 7000 koliko stane u Ledenu dvoranu Doma sportova. "Ako se uzme da smo u posljednje dvije utakmice mogli prodati minimalno 11.000 ulaznica koje bi koštale 50 kuna onda smo za sve tri utakmice izgubili oko 350.000 eura. No moram reći da su za sve tri utakmice tiskali karte za Arenu na što smo potrošili 3600 eura", kazao je Gobac.

Igrači kažu da se ne opterećuju mjestom gdje će igrati utakmicu. "Ne razmišljamo previše o tome, nama je svejedno gdje igramo", rekao je Denis Špoljarić. Njegov suigrač Ljubo Vukić osvrnuo se na stanje u momčadi rekavši da otkako je u klubu nikada nije vidio ovakvo zajedništvo i dobro raspoloženje. "Svi priželjkujemo utakmicu, no nema euforije", rekao je Vukčić.

Trener Senjanin Maglajlija na pitanje o stanju u momčadi je rekao: "Da pokucam u drvo, stanje je odlično, na fizičkom, psihičkom i zdravstvenom planu." On je naglasio kako se prvenstveno fokusiraju na vlastitu igru, a tek onda na igru svojih protivnika. Nije htio iznositi taktičke detalje kojima kojima planiraju iznenaditi protivnike jer kako kaže: "Ne bih htio da naši protivnici saznaju za naše planove. No mogu reći da je njihovo najjače oružje što ne mijenjaju igrače u fazi napada i obrane te da tome pridajemo dosta pažnje."

Na konferenciji za novinare predsjednik kluba Bartol Kaleb potpisao je produženje ugovora s Franckom.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika