26.03.2009. / 16:11

Autor: Katarina Zorić

Opet odgođeno suđenje Glavašu: Krnjak namjerno zavlači sud?

Krnjak je do sada pet puta odgađao suđenje zbog navodnih problema s mokraćnim kanalom, ali ovoga puta nije došao zbog, kako je rekao, srčanih tegoba

Iduće ročište trebalo bi se održati u ponedjeljakIduće ročište trebalo bi se održati u ponedjeljakSuđenje Branimiru Glavašu i ostalim optuženima u slučajevima garaža i selotejp ponovno je odgođeno. To je već šesti put u zadnjih mjesec dana. Razlog ponovne odgode je bolest drugooptuženog Ivice Krnjaka. Međutim, danas je po prvi puta sudsko vijeće izrazilo sumnju u Krnjakove namjere.

On je jučer izvijestio sudsko vijeće zagrebačkoga Županijskog suda da je u utorak otišao na preglede u Kliničku bolnicu Osijek te da ne može doći na raspravu. Krnjak je do sada pet puta odgađao suđenje zbog navodnih problema s mokraćnim kanalom, ali ovoga puta nije došao zbog, kako je rekao, srčanih tegoba.

Sudac Horvatović izrazio je sumnju u namjeru optuženika. "Prema ocjeni sudskog vijeća, dostavljena medicinska dokumentacija ne opravdava Krnjakov nedolazak. No, kako vijeće nije kompetentno za takav zaključak, na idućem ročištu u ponedjeljak, 30. ožujka, liječnik vještak će dati mišljenje je li Krnjak sposoban za nastavak suđenja, koje je ušlo u završnu fazu", izjavio je Horvatović.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika