27.03.2009. / 18:56

Autor: Hina

Talijanski 'Jozef Fritzl': Kćer silovao 25 godina

Po mišljenju incestuoznog oca ukupno desetero djece, "obiteljski zakon nalagao je da mu najstarija kći bude zaručnica'", rekao je Pietro Forno

Talijanski je manijak kćer silovao 25 godinaTalijanski je manijak kćer silovao 25 godinaOtac obitelji iz Torina, optužen da je 25 godina silovao kćer, kojega mediji već nazivaju "talijanski Josef Fritzl", te njegov sin, kazneno gonjen za ista zlodjela nad svojim četirima kćerima, uhićeni su, objavilo je u petak tužiteljstvo u Torinu.

Kći od 34 godine redovito je od njezine devete godine silovao otac, 63-godišnji trgovački putnik, uhićen prije nekoliko dana dok je sin u zatvoru od veljače, istaknuo je pomoćnik tužitelja Pietro Forno.

Tisak je objavio da je mlada žena bila zatočena. Po riječima tužitelja, međutim, "formalno je bila slobodna iako ništa nije radila bez oca kojemu je bila psihološki potpuno podređena".

Žrtva je živjela u prostoriji bez svjetla a prestala je ići u školu s 13 godina, ističe se iz istog izvora.

Po mišljenju incestuoznog oca ukupno desetero djece, "obiteljski zakon nalagao je da mu najstarija kći bude zaručnica'", rekao je Pietro Forno.

Majka je bila prisutna u domu gdje je, uz mladu ženu, živjelo još troje djece, među kojom jedan invalid. "Obitelj se naoko činila normalna", kazao je tužitelj dodajući kako zasad nema indikacija o seksualnom zlostavljanju ostale djece.

Otac je "na jednog od sinova prenio svoje ponašanje", kazao je tužitelj. Sina, 40-godišnjaka, sumnjiči se da je silovao i zlostavljao svoje četiri kćeri od 6, 8, 12 i 20 godina te da ih je primoravao da prisustvuju njegovim seksualnim odnosima.

Istraga je otvorena prošli listopad, kad je Laura (izmišljeno ime) podnijela tužbu protiv brata, optužujući ga da ju je silovao i držao zatočenu dva tjedna, kad se sklonila kod njega nakon svađe s ocem.

Istraga se temelji na prisluškivanju u obiteljskom domu.

Otac i sin žestoko niječu kaznena djela koja im se pripisuju, javlja novinska agencija Ansa.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika