29.03.2009. / 10:24

Autor: Katarina Zorić

Crna 24 sata na hrvatskim cestama: Troje poginulih i jedan ozlijeđeni

Jučer je u Petrovskom pored Krapine poginuo 44-godišnju muškarac. Kako je izvjestila policija, došlo je prevrtanja traktora na livadi, a 44-godišnjak je ostao prignječen traktorom te je zadobio teške ozlijede od kojih je na mjestu preminuo

Lakša nesreća dogodila se jutros i u ZagrebuLakša nesreća dogodila se jutros i u ZagrebuU protekla 24 sata na hrvatskim cestama poginulo je troje ljudi, a jedna je osoba ozlijeđena. Teška nesreća dogodila se jutros nešto prije osam sati na državnoj cesti D44, na dionici od Lupoglava prema Ročkom Polju. U policiji se doznaje da su poginule dvije osobe.

Nesreća se dogodila kada je 31-godišnji A.K. iz Lupoglava, vozeći osobni automobil hyundai sonata iz zasad neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s osobnim vozilom ford focus, koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojeg je vozio 46-godišnji E.C. iz okolice Žminja.

Istražni sudac Županijskog suda u puli Svetislav Vujić koji je uz djelatnike policije obavio očevid, naložio je vještačenje vozila.

Jučer je u Petrovskom pored Krapine poginuo 44-godišnju muškarac. Kako je izvjestila policija, došlo je prevrtanja traktora na livadi, a 44-godišnjak je ostao prignječen traktorom te je zadobio teške ozlijede od kojih je na mjestu preminuo.

Nesreća se jutros dogodila i u Zagrebu, na na Aveniji Dubrovnik pokraj Zagrebačkog velesajma. Sudarili su se osobni automobil i autobus, a ozlijeđen je vozač automobila. Promet se tim dijelom Dubrovačke avenija odvija otežano s obzirom na to da policija još uvijek obavlja očevid.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika