29.03.2009. / 10:34

Autor: Katarina Zorić

Kriza steže i moćne: Google otpušta 200 radnika

Već početkom godine Google je otpustio 100 zaposlenika, a u veljači ih je otpušteno još 40, nakon što je Google zatvorio svoj odjel za radijsko oglašavanje

U Googleu trenutno radi 21000 zaposlenihU Googleu trenutno radi 21000 zaposlenihGlobalna kriza nije zaobišla ni internetskoga diva Google. Naime, Google je objavio da planira smanjiti broj zaspolenih kako bi na taj način smanjio troškove u vremenu recesije. Kako je najavljeno, bit će otpušteno oko 200 zaposlenika uglavnom iz sektora marketinga i prodaje.

Potpredsjednik Googleovog odjela za Međunarodnu prodaju i poslovni razvoj Omid Kordestani rekao je da je nemoguće sve napraviti idealno kad kompanija tako brzo raste. "Sigurno nismo uspjeli napraviti sve idealno. Previše smo investirali u određene projekte i područja koja nisu ostvarila očekivani rast", izjavio je Kordestani za Ruters.

Podsjetimo, već početkom godine Google je otpustio 100 zaposlenika, a u veljači ih je otpušteno još 40, nakon što je Google zatvorio svoj odjel za radijsko oglašavanje.

Ova divovska kompanija trenutno broji 21.000 zaposlenih.

Vezane vijesti

Milanović neaktivan, Čačić u prvom planu

Milanović neaktivan, Čačić u prvom planu

Predsjednik Hrvatskog društva ekonomista i bivši ministar gospodarstva, Ljubo Jurčić, izjavio je kako sadašnja Vlada ne poduzima prave mjere kako bi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika