29.03.2009. / 19:12

Autor: Katarina Zorić

Jadranka Kosor: Zainteresirani za kupnju BMW-a neka se jave u HDZ

Potpredsjednica Vlade i dalje tvrdi da su im ovu aferu namjestili politički konkurenti.

Jadranka Kosor kaže da ne zna koliko je automobil koštaoJadranka Kosor kaže da ne zna koliko je automobil koštaoSvi zainteresirani koji razmišljaju o kupovini blindiranog Sanaderovog BMW-a mogu se javiti u Hrvatsku demokratsku zajednicu, izjavila je potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor za Novu TV. Kaže da ne zna ništa o cijeni automobila: "Ja nisam kupovala auto, pa ne znam, ali sasvim sigurno to je moguće provjeriti."

Potpredsjednica Vlade i dalje tvrdi da su im ovu aferu namjestili politički konkurenti. "Sve ste čuli jučer u priopćenju Vlade i mojoj izjavi nakon toga. To je sasvim sigurno izvučena afera da bi se umanjili uspjesi Vlade. I jednako tako da se umanje svi napori i postizanje jednog od povijesnih ciljeva u tjednu koji je pred nama a to je ulazak u NATO", istaknula je Jadranka Kosor.

Blindirani BMW kupljen je za navodno 4,2 milijuna kuna, ali u HDZ-u taj iznos demantiraju, međutim, točan iznos cijene limuzine ne žele otkriti.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika