30.03.2009. / 08:07

Autor: Nacionalova redakcija

LG Blu-ray player za “streaming” s YouTubea

Korejski LG postavlja nove granice u ponudi Blu-ray playera; osim što je model BD300 među prvim uređajima uopće ponudio "streamanje" Netflix sadržaja, sad je s BD370 otišao i korak dalje.

LG Blu-ray BD370LG Blu-ray BD370Ne nudi samo skidanje s Netflixa, podizanje na 1080p rezoluciju, već i streamanje s druge on-line videoteke CinemaNow koja u katalogu osim filmova ima i televizijske emisije, koncerte i slične programe. Prednost CinemaNow u odnosu na Netflix je što nema mjesečne pretplate, već se plaća samo za program koji se želi. Uz to, CinemaNow je prvi on-line širokopojasni distributer HD sadržaja. Također, preko BD370 se može direktno streamati i sadržaj s YouTubea Ove se usluge mogu koristiti spajanjem na ethernet, a preko BD370 moguće je preko Blu-ray diskova koji imaju oznaku BD-Live ili BonusView pristupiti dodacima na internetu vezanim uz disk (traileri, intervjui, izbačene scene i slično). Treba napomenuti da su Netflix i CinemaNow usluge zasad nedostupne kod nas. Od onih običnijih funkcija za spomenuti je da ovaj napredni LG BD player čita i DivX i AVCHD materijale, bilo preko DVD diskova, bilo preko USB konekcije, DVD Video (NTSC / PAL), DVD ± R, DVD-RW (Video / VR mode), DVD + RW (video mode), CD, CD-R/RW i MP3/WMA glazbeni zapis. Uređaj podržava Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio, dimenzije su mu 430 x 245 x 54mm (ŠxDxV) a masa 2.7kg. LG BD370 prepoznaje hrvatske titlove a na našem tržištu košta 1.900 kuna. INFO: LG Hrvatska, Tel. 01/66 41 502, www.lge.com (www.hifimedia.hr)

Vezane vijesti

YouTube se smije puštati neke njemačke izvođače

YouTube se smije puštati neke njemačke izvođače

"Ovaj video nažalost u Njemačkoj nije dostupan, jer vjerovatno sadrži glazbu koju prema pravilima GEME nije dozvoljeno objavljivati", to je obavijest… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika