31.03.2009. / 10:08

Autor: Katarina Zorić

Poželjni predsjednik: Najviše Srpkinja noć želi provesti s Borisom Tadićem

Na drugome mjestu najpoželjnijih muškaraca Srbije je mladi glumac Vojin Ćetković koji sa svojih 5,9 posto glasova Tadiću ni nije bio ozbiljna konkurencija. Sa znatno manjom razlikom u postocima, iza njih su se plasirali glumac Ivan Bosiljčić, pjevač Zdravko Čolić, glumac Dragan Nikolić, tenisač Novak Đoković i glumac Andrija Milošević

Srbijanke vole svoga predsjednikaSrbijanke vole svoga predsjednikaSrbijanski predsjednik Boris Tadić najpoželjniji je muškarac u Srbiji, pokazuju rezultati istraživanja koje su provele novine Alo i Medium Gallup, a na temu seksualnih sklonosti Srba.

U jakoj konkurenciji glumaca i pjevača, predsjednik Srbije osvojio je 9,2 posto glasova Srpkinja koje bi upravo s njim najradije provele noć. Tadić je ovim izborom potvrdio poziciju koju je imao i prije šest godina.

Na drugome mjestu najpoželjnijih muškaraca Srbije je mladi glumac Vojin Ćetković koji sa svojih 5,9 posto glasova Tadiću ni nije bio ozbiljna konkurencija. Sa znatno manjom razlikom u postocima, iza njih su se plasirali glumac Ivan Bosiljčić, pjevač Zdravko Čolić, glumac Dragan Nikolić, tenisač Novak Đoković i glumac Andrija Milošević.

Zadnje takvo istraživanja provedeno je prije šest godina kada je Tadić također bio na vrhu, ali je srcolomac Zdravko Čolić u tom istraživanju puno bolje prošao i zauzeo drugo mjesto. Na ljestvici najpoželjnijih tada se našao i srbijanski pjevač Željko Joksimović za kojim luduju i mnoge Hrvatice, ali u ovom istraživanju od njega ni traga ni glasa.

Uz domaće, birao se i najpoželjniji muškarac iz inozemstva. Uvjerljivo je pobjedio Brad Pitt s 21,4 posto, a odmah iza njega na listi je George Clooney sa 11,6 posto glasova. Slijede ih Richard Gere, Mel Gibson, Tom Cruise, David Beckham i novi američki predsjednik Barack Obama.

Vezane vijesti

Nikolić susretom s Tadićem nastavio konzultacije

Nikolić susretom s Tadićem nastavio konzultacije

Konzultacije srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića s parlamentarnim strankama o formiranju nove srbijanske vlade nastavljene su u srijedu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika