01.04.2009. / 20:05

Autor: Anđelka Subašić

Astrologinja Anđelka Subašić najavljuje: Travanj konačno donosi optimizam

Nacionalnova atsrologinja, koja na našem portalu dnevno savjetuje poslovne ljude kako ulagati i kako poboljšati posao, u ovom mjesecu konačno ima pozitivne vijesti

Anđelka konačno ima pozitivne vijestiAnđelka konačno ima pozitivne vijestiZa razliku od proteklog mjeseca travanj je puno optimističniji i pozitivniji. Optimizam ekvinocijskog mjeseca donose planetarni ciklusi u travnju inicijativom zemalja poput Francuske, Njemačke i Švedske.
U prvom tjednu mjeseca menadžeri i poduzetnici osjećat će probleme u realizaciji svojih planova. Nešto poput problema prilikom gradnje: strojevi se kvare, radnici ne izvršavaju obaveze na vrijeme, problemi sa materijalom . U drugoj polovici travnja raste potrošnja jer će se cijene maksimalno korigirati. Svi će početi cijeniti manje svote novca kao blagodat. Više će dominirati muški principi: inicijativa, odlučnost, borbenost, biti prvi u nečemu.

U travnju možemo izdvojiti tri radna dana kao izuzetno rizične. Četvrtak 02.04., četvrtak 09.04., i petak 25 travanj. Tih dana nije dobro potpisivati važne ugovore. Poduzimanje aktivnosti prikladnije je dan nakon navedenih datuma. Tada će vam, naime biti stvari puno jasnije i imati ćete relevantnije informacije, kako u navedene dane ne biste doživjeli nepredviđena iznenađenja.

Posebno izdvojeni datumi u travnju:

Ponedjeljak 04.04.: ponavlja se kriza velike globalne financijske kuće.
Srijeda 15.04.: sukobi, eksplozije, terorizam. Petak 17. 04: započinju jaki poticaji na potrošnju. Promjena u cijeni nafte (poskupljenje). Četvrtak i petak 23-24.04.: konkretna inicijativa dviju europski snažnih država, najvjerojatnije Francuske i Njemačke, koju će slijediti ostale članice EU. Nedjelja na ponedjeljak 26/27. 04.: oružani sukobi za samostalnost u jednoj od nerazvijenih zemalja svijeta.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika