03.04.2009. / 10:43

Autor: Katarina Zorić

Prljavi rat za Koprivnicu: Polančec i Friščić preko Podravke skidaju Mršića

HDZ-ov Stanislav Biondić, šef Podravkina Belupa, kandidat je za gradonačelnika. HSS-ov Miroslav Vitković predvodit će listu za Gradsko vijeće, a njegov kolega Josip Pavlović trebao bi biti visokopozicioniran na HDZ-ovoj listi za Vijeće

Polančec je na mjesto predsjednika Uprave Podravke postavio prijatelja Zdravka ŠestakaPolančec je na mjesto predsjednika Uprave Podravke postavio prijatelja Zdravka ŠestakaKoprivničkom gradonačelniku SDP-ovcu Zvonimiru Mršiću na predstojećim lokalnim izborima suprotstavit će se Podravkini direktori. Nakon što su lani potpredsjednik Vlade Damir Polančec i šef HSS-a Josip Friščić podijelili upravljačke resore unutar koprivničke tvrtke, menadžment koji su instalirali ušao je u izborni angažman, piše Večernji list.

HDZ-ov Stanislav Biondić, šef Podravkina Belupa, kandidat je za gradonačelnika. HSS-ov Miroslav Vitković predvodit će listu za Gradsko vijeće, a njegov kolega Josip Pavlović trebao bi biti visokopozicioniran na HDZ-ovoj listi za Vijeće.

Iako Zdravko Šestak, predsjednik Uprave Podravke, tvrdi kako nije član ni jedne stranke, poznato je da ga s Polančecom veže veliko prijateljstvo. Uostalom, Polačec mu je i dao mandat da upravlja Podravkom. Šestak je zajedno s Pavlovićem nedavno bio uz Ivu Sanadera na predizbornom skupu u Koprivnici gdje je HDz predstavio svoje kandidate.

Zahvaljujući činjenici da su u poslovodstvu Podravke, menadžeri kandidati imat će prilike za javni nastup i na dan predizborne šutnje. Naime, Podravka 16. svibnja organizira veliku proslavu 50. rođendana Vegete u središtu Koprivnice gdje će se naći i vodstvo tvrtke.

Iz Podravke navode kako proslava nema veze s lokalnim izborima te da je odluka o obilježavanju vegetine obljetnice donesena davno prije nego što se znao datum održavanja lokalnih izbora.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika