03.04.2009. / 12:06

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Ljubav i djeca

Rođena sam u Zagrebu, 15.8.1974. u 11:25.Moje pitanje glasi, da li ću i kada upoznati osobu s kojom ću ostvariti ozbiljnu vezu, da li ću se udati i imati djecu?

Anđelka SubašićAnđelka SubašićVaše pitanje sadrži i razočarenje i nadu. Nestrpljivost se ogledava gotovo na dječiji način. Vi nemate potrebu za partnerom pod svaku cijenu. Želite nekoga kome ćete se moći diviti, ponositi se sa njime, tko će vam intelektualno odgovarati i biti drukčiji od drugih.

Venera odražava naša očekivanja, a vaša je u vatrenom znaku Lava (u kojem ste i rođeni). Strastveni ste i istinski romantični. Želite ljubavnu vezu a ne samo vezu. Zato ste još uvijek na tom planu nezadovoljni. Sasvim siguno osoba sa kojom ćete biti sretni nije iz istog grada a možda niti iz iste države. Zbog te osobe ćete promijeniti mjesto življenja i način života. Upoznati ćete se u 2010 godini. Nema prepreka za djecu. Aspektirana su dobro, sa puno zadovoljstva, dvoje.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika