03.04.2009. / 16:58

Autor: Anamarija Kronast

Neugodno iznenađenje: Halid se vratio u Sarajevo, još nije spreman za operaciju

Prošlo je premalo vremena da bi ga mogli operirati. Oko mu se nije dovoljno oporavilo pa bi operacija bila prerizična. Oftalmogol mu je savjetovao da se vrati kući jer u ovakvom stanju ne bi mogao podnijeti još jednu tešku operaciju, kazala je medijima bosanska konzulica

Halid se vratio iz IstanbulaHalid se vratio iz IstanbulaNažalost, Halid Bešlić u Turskoj je bio samo jedan dan, a potom su ga liječnici vratili kući. Naime, kako stoji situacija, njegovo desno oko još se nije dovoljno oporavilo, te su oftamolozi u Istanbulu zaključili kako nije vrijeme za još jednu operaciju.

Ne mogu čak sa sigurnošću ni prognozirati kada bi pjevač mogao doći na operativni zahvat kojim bi mu pokušali spasiti vid na desnom oku. Zasad na to oko može samo pratiti svjetlost, ali apsolutno ništa ne vidi.

I, iako su se svi nadali da će ga kroz nekoliko dana liječnici u Turskoj moći operirati, nitko ne gubi nadu u njegov oporavak. Halid se kući vratio u pratnji sina Dina, a po povratku u Sarajevo otišao je u svoj obiteljski dom, a ne u bolnicu. Zbog toga nije bio pretjerano razočaran, najvažnije mu je bilo da se zasad ne mora vraćati u bolnicu.

-Halid je u Istanbulu pjevao prije dvije godine. Stalno nam je pričao kako mu je bilo lijepo. Bio je iznenađen kako smo brzo stigli do hotela jer je navikao na velike prometne gužve - izjavila je bosanska konzulica Niđara Erđan. Naime, jučer ujutro pjevača su odvezli oftalmologu koji mu je pregledao ozlijeđeno oko.

- Prošlo je premalo vremena da bi ga mogli operirati. Oko mu se nije dovoljno oporavilo pa bi operacija bila prerizična. Oftalmolog mu je savjetovao da se vrati kući jer u ovakvom stanju ne bi mogao podnijeti još jednu tešku operaciju - objašnjava bosanska konzulica koja se nada da će se Halid brzo oporaviti, a kroz nekoliko bi dana pjevač trebao ići u toplice na oporavak.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika