05.04.2009. / 07:47

Autor: Anamarija Kronast

Sretni vam blagdani: Extra vam daruje uskrsnu kuharicu

U ponedjeljak 6. travnja obavezno kupite novi broj Extre jer vam Extra tim daruje kuharicu u kojoj ćete naći sve što morate znati o blagdanskim jelima

Uskrsna kuharicaUskrsna kuharicaŽelite prirediti nezaboravan Uskrs, a nemate pojma koja jela odabrati i kako ih spremiti...a još je malo vremena ostalo!? Nemojte ga potrošiti na paniku, nego u ponedjeljak 6. travnja kupite Extru.

I naše su cure prošle iste dvojbe i odlučile svojim vjernim čitateljicama za Uskrs darovati kuharicu s najljepšim tradicionalnim i modernim receptima za blagdan. Sve što biste inače morale ispitivati mame, bake, susjede...sada je na jednom mjestu, u kuharici koju ćete sigurno čuvati jer će vam trebati i narednih blagdana.

Stoga, zaboravite stres, ne brinite hoćete li sve napraviti kako valja nego samo točno slijedite upute i napunite blagdanski stol prefinim slanim i slatkim delicijama. Sada je pravo vrijeme da pokažete kako kuhanje nije vještina samo za talentirane, uz Extrinu kuharicu i vi ćete napraviti nezaboravne delicije.

Vezane vijesti

Podijelite s nama svoju priču: Znate li da ste Extra hrabri?

Podijelite s nama svoju priču: Znate li da ste Extra hrabri?

"Hrabrost ne mora urlati, ona može biti tihi glasić na kraju dana koji kaže - sutra ću pokušati ponovno" (Mary Anne Radmacher). Za neke je hrabrost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika