05.04.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Elena Šuran, prva hrvatska misica, priznala da se nije snašla u svijetu mode

Na izboru za Miss Zagreba prošlog petka, Elena Šuran odlično se snašla u ulozi voditeljice, pa je tim povodom pristala dati intervju za Extru, prvi nakon više od pet godina.

Elena nije našla sreću na modnim pistama MilanaElena nije našla sreću na modnim pistama MilanaO prvoj Miss Hrvatske Eleni Šuran vrlo se malo zna. Otkako je 1992. ponijela laskavu titulu najljepše Hrvatice, živi obiteljskim životom, a čak pet godina provela je u Americi. Prije dvanaest godina udala se za poznatog veslača Marka Banovića i imaju troje djece: 11-godišnjeg sina Lovru, kćer Noemi kojoj je šest godina i dvije godine mlađeg sina Svena. Malo je poznato i da je šogor Elene Šuran modni kritičar Boris Banović, odnosno Fashion Guru.

EXTRA: Kako to da ste vodili izbor za Miss Zagreba?
- Najprije su me pitali da budem član žirija, ali onda je Matija Vuica predložila da vodim izbor. Nakon nekoliko proba činilo se kao dobra ideja.

EXTRA: Koliko je vama titula Miss Hrvatske promijenila život?
- Potpuno. Slijed događaja nakon toga donio mi je dragocjena poznanstva, zaredali su se novi poslovi, preseljenje u Zagreb, zatim Milano i Ameriku... Prije izbora nisam namjeravala seliti iz Rovinja i putovati.

EXTRA: Nakon izbora otišli ste u Italiju i bavili se neko vrijeme manekenstvom.
- Tako je, ali ondje nisam dugo ostala jer se nisam snašla u tom svijetu, nisam bila previše zainteresirana za taj posao i brzo mi je dosadio. Zaputila sam se nakon izbora za Miss u Milano. Živjela sam u stanu s još tri cimerice, ali brzo sam shvatila da je modni svijet mašinerija u kojoj ostaju samo iznimno borbeni i ambiciozni ljudi. Tamo ima toliko manekenki da treba imati iznimno jak karakter jer je to posao u kojem treba naviknuti da ti u sedam dana netko sto puta kaže da nisi dobar za nešto. Nisam se više željela opterećivati jesam li ili nisam centimetar šira od mjera koje su zacrtane, uvlačiti trbuh ili slično. Ostala sam u Italiji četiri mjeseca, postigla pozitivnu nulu u financijskom smislu, vratila se u Rovinj i nakon dva mjeseca došla u Zagreb. ( Foto: Tomislav Smoljanović, Make up - Alen Ljubić)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika