05.04.2009. / 09:08

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Hoće li ljubav potrajati

 Rodjena sam 25.09.1978. u Zagrebu. u 13.30h. zanima me dal je veza u kojoj se nalazim kvalitetna i dal cemo uspijeti prebroditi određene nesuglasice. Osoba s kojom sam u vezi rođena je 21.09.1973. Zanima me hoćemo li ostati zajedno ili ce doći do nekih problema koji bi nas mogli razdvojiti!?

Vaš ascendentirajući znak je Jarac (u prijevodu-podznak) što ukazuje na to da vas osoba treba duže vrijeme osvajati kako bi stekla vaše povjerenje. Ali kada to povjerenje dobije tada je dobio veliko i trajno bogatsvo: lojalnost, ljubav koja se praktično odražava na sve sfere života i partnera na kojeg se može osloniti. Rijetko se sreću osobe koje pozitivno jedna na drugu utječu, motiviraju se međusobno i sa vremenom postaju sve bliži. Vas dvoje spadate u izuzetno dobru partnerku kombinaciju.

Između vas nema nepotrebnog rivalstva ali ima pozitivnog nadmetanja (dokazivanja). Jedno drugo intuitivno osjećate. Čak i kada se zbog sitnica ne razumijete, znate što onaj drugi doista misli. Potječete iz sličnih obiteljskih temelja. Na sličan način ste vezani za obiteljske korjene (što vam može izazivati nesporazume, zbog projekcija) i djetinjstvo. Vaš temperamenat je življi, rječitija ste, kritičnija, temperamentnija i izravna. Partner vasnekada ne razumije dobro, uplaši se i reagira ''staromodno''.

Važnije je to što vas voli, što vam je odan u emocijama. Do rujna ćete shvatiti koje korekcije u odnosu morate napraviti pa ćete početi zajednički život

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika