06.04.2009. / 14:26

Autor: Katarina Zorić

Gordana Getoš Magdić iznosi obranu: Sve što sam radila bilo je vezano uz administrativne poslove

Drugooptuženi Ivica Krnjak zbog kojega je suđenje nekoliko puta odgađana, danas se pojavio u sudnici. Zatražio je da zbog lošeg zdravlja posljednji od šestero optuženih iznese obranu

Gordana Getoš Magdić danas iznosi svoju obranuGordana Getoš Magdić danas iznosi svoju obranuNa Županijskom sudu u Zagrebu nastavljeno je suđenje Branimiru Glavašu i ostalima koji su optuženi za ratne zločine nad srpskim civilima u Osijeku 1991. Obranu iznosi trećeoptužena u slučaju selotejp Gordana Getoš Magdić koja je ispričala koje je sve poslove radila od kraja 80-ih do ulaska u Samostalnu uskočku satniju.

Sve što sam radila bilo je vezano uz administrativne poslove, napomenula je Gordana Getoš Magdić, pojasnivši kako pod time misli na stranačke aktivnosti u HDZ-u, brige za ratne stradalnike te različite pomoćne poslove kao što su posluživanje i održavanje prostorija.

Drugooptuženi Ivica Krnjak zbog kojega je suđenje nekoliko puta odgađana, danas se pojavio u sudnici. Zatražio je da zbog lošeg zdravlja posljednji od šestero optuženih iznese obranu.

Prvooptuženi Glavaš iznio je svoju obranu početkom studenoga 2008. na početku ponovljenog postupka kao i Dino Kontić, ali obojica imaju pravo na dopunu. Glavaševi odvjetnici već su najavili da će njihov branjenik iskoristiti tu mogućnost.

Sudsko vijeće donijet će nepravomoćnu presudu nakon što svi optuženi iznesu obrane, a njihovi branitelji i tužitelj završne riječi.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika