09.04.2009. / 14:09

Autor: Mara Magaš

Video: Davor Dretar - Od Viagre nisam imao nikakve koristi, samo vjetrove

Radijski voditelj u Seksi ŠaMARAnju je otkrio da je za njega idealna žena sisata nimfomanka čiji tata ima birtiju i prvi put pojasnio da mu se nakon seksa događa muški faktor PPZ, što znači: «prdne, podrigne i zaspe», a iskreno je rekao i da "mala plava tableta" na njega nije imala baš najbolji učinak

Davor Dretar priznao Mari Magaš: Od Viagre nisam imao nikakve koristi, samo vjetrove

Davor Dretar priznao Mari Magaš: Od Viagre nisam imao nikakve koristi, samo vjetrove

intervju Mare Magaš sa Davorom Dretarom

Moj gost ovog tjedna je 3D, Davor Dretar Drele, radijski voditelj, zabavljač, pjevač, glumac i komičar koji proteklih tjedana zabavlja publiku u showu "Zvijezde pjevaju". Mentorica mu je Zorica Kondža koja ga je u prošloj emisiji pohvalila jer je, unatoč njihovom povremenom telefonskom vježbanju, dobar učenik. No nismo se sastali da bismo razgovarali o pjevanju. U tišini zagrebačkog restorana "Ribarski brevijar», uz tinjanje peke, kamenice, jastoga i škampe pogostili smo se i jednom kvalitetnom raspravom o seksu.

Ispričao mi je voli li žene više veličinu ili tehniku, kazao svoja razmišljanja o seksualnoj revoluciji, učincima Viagre i PPZ faktoru. Nekoliko puta nasmijala sam se do suza i naučila kategorizaciju muškaraca prema famoznom PPZ faktoru.

Mara: Kad sam te zvala za intervju, rekao si mi da nisi kompetentan pričati o seksu. Što si mislio reći?
Drele:
Sin mi ima 6 godina i neki dan me žena zamolila da mu održim malo predavanje o seksu, da ga malo podučim o neki stvarima. Upitao sam ženu:» A što ja uopće znam o tome?!». Ja sam u braku 7 godina, 5 godina smo hodali i svoje intenzivne seksualne poduhvate imao sam prije četvrt stoljeća. Odonda se štošta promijenilo u poimanju seksualnosti, moji su pogledi i stavovi potpuno zastarjeli i mnogo toga se promijenilo.

Mara: Što se promijenilo?
Drele:
U moje vrijeme je sve to išlo puno polaganije i sporije. Kupio bih djevojci licitarsko srce, držali bi se za ruke i čeznutljivo bi se gledali. A onda, nakon razdoblja od 6 do 9 mjeseci desio bi se seksualni sraz, ovisno naravno o djevojčinom karakteru. Danas klinci imaju internet i razne filmove i nauk o seksu ide puno brže. Moje prvo seksualno iskustvo i vizure kako bi to trebalo ići stekao sam gledajući kako naš bik napada kravu u štali. Moja djevojka bila je malo u čudu kad sam je prvo konopom vezao za drvo i donio malo sjena, no ja sam bio siguran da znam što radim. Drele i Mara u Ribarskom brevijaru (Foto: Tomislav Čuveljak)Drele i Mara u Ribarskom brevijaru (Foto: Tomislav Čuveljak)

Mara: Koji su bolji ljubavnici-Zagorci ili Prigorci?
Drele:
Ne znam, nisam vodio ljubav ni sa Zagorcem ni s Prigorcem. No zadržat ću se na spekulativnom nivou pa ću reći Zagorci jer su radili i živjeli na težem terenu pa su očvrsnuli. Prigorci su bolji na emotivnom polju pa su senzualniji i liričniji.

Mara: Voliš li punije žene ili mršavije?
Drele:
Ja ti nisam puno izbirljiv, samo da cura ima traperice i žutu majcu i ostalo ne gledam. Ozbiljno, ne volim mršave cure, pogotovo ne ove moderne anoreksičarke.

Mara: Jesi li imao problema s anoreksijom?
Drele:
Jesam, kako ne, majčinu sisu sam odbio s 4 mjeseca jer sam već tad bio svjestan da mlijeko deblja i da je masno. Bio sam izuzetno nutricionistički osviješten. No sad sam fazi povratka, mami je malo čudno no dobro...
Mara: Čula sam da si probao Viagru. Kakav je dojam?
Drele:
Strašno napuhava! Imao sam vjetrove cijelu večer.

Mara: Jesu li to bile jedine nuspojave?
Drele:
Što se mene tiče, da. Ništa drugo osim da sam bio pun plinova. Možda sam dobio neku jeftiniju verziju, primjerice pakistansku, pa je možda zbog toga.

Mara: Izjavio si da si u mladosti natezao sve što diše, hoda i ima metabolizam.
Drele:
Da, to je bilo '70-ih godina i seksualne revolucije, peglali smo sve što smo stigli. Nije bilo selekcije. Iz tog doba imam divne uspomene.
Mara: Opiši mi svoje prvo seksualno iskustvo.
Drele:
To ti je bilo u kući moje tadašnje cure, divne djevojke koja je podnijela žrtvu za Hrvatsku i otvorila mi prozor u taj divni svijet. Bile su malo čudne okolnosti jer su njeni roditelji bili tu, tako da je sve bilo malo spetljano i čudnovato i nisam čak ni bogzna što napredovao od tada. U principu se radi o istoj tehnici, samo su nijanse druge.Mara je uživala u Dreletovom društvuMara je uživala u Dreletovom društvu

Mara: Sad si spomenuo tehniku pa mi reci jel' vrijedi ona «mali a tehničar»?
Drele:
Ja sam pristalica teorije da su tu izreku izmislili oni koji imaju male. Mi koji nosimo blavore po svijetu jako dobro znamo da batina zlata vrijedi...

Mara: I da je iz raja izašla?
Drele:
Tako je, tako je.

Mara: Odlično. Imamo isto mišljenje. Koja je tvoja idealna žena?
Drele:
Sisata nimfomanka čiji tata ima birtiju.

Mara: A punica?
Drele:
Majka sisate nimfomanke čiji suprug ima birtiju. Šalu na stranu, imam idealnu punicu koja je uvijek na mojoj strani u imovinsko-pravnim raspravama između mene i žene.

Mara: Pa ti si sretan čovjek.
Drele:
Ja sam izuzetno sretan čovjek.

Mara: Jednom si rekao da bi volio da ti se žena nakon seksa pretvori u gajbu pive?
Drele:
Ma to ja kažem onako, u zafrkanciji, da nasmijem ljude.

Mara: I rasplačeš žene?
Drele:
Čuj, otkrit ću ti jednu vrstu sociološkog faktora koji postoji kod nas u udruzi. Dakle, ja imam izuzetno nizak PPZ faktor. To znači «prdne, podrigne i zaspi». Bitna je definicija muškog seksualnog završetka, koliko mu treba da to sve obavi prije samog kraja, takvi imaju nizak PPZ faktor. Alfa mužjak, kad izbaci sjemenu tekućinu, već lagano spava i dok vadi svog blavora on je toliko odsutan da mu ni najmanje nije bitno je li možda dama još nešto želi.

Mara: Koja je onda prva stvar koju napraviš poslije seksa osim PPZ-a?
Drele:
Obučem se i odem. Al' ako baš ne odem odmah, onda spavam. To je jedna prirodna stvar jer to seže u pradavnine, kada su muškarci loveći mamute i sestrute bili izuzetno iscrpljeni i kada su u ekstazama vođenja ljubavi produljavali našu vrstu u dubini tople špilje...

Mara: Misliš na špilju kao špilju ili...?
Drele:
Pa razne su to špilje... Ah, divnih li asocijacija!

Mara: Seksaš li se u čarapama? S pivom u ruci?
Drele:
Ne, ali to je estetski fenomen koji dolazi iz onih starih dobrih prvih pornića, kada su debeli Nijemci sa zulufima i fudbalerkama ševili u čarapama. Ne nosim čarape, ali ako mi je zima stavim kapu ili imam krzneni prezervativ!
Mara: Padaju li žene na komičare?
Drele:
Tlapnja je kada žene kažu «bitno je da me nasmijava». Moš' misliti. Da se Goran Višnjić i ja borimo za ženu, izgubio bih u startu. On je predivan, bogovski a ja sam ružan kao svizac ili neka druga podzemna životinja.

Mara: S Vidom Balogom krstiš vino i ostale namirnice. Da si svećenik, koje bi se svjetovne stvari najteže odrekao?
Drele:
Čuj, budući da se svećenici baš ne odriču, najteže vjerojatno play stationa. Na zadnjoj biskupskoj konferenciji dva biskupa razgovaraju: «Kaj ti misliš, hoćemo se mi moć' ženit?». A ovaj kaže: «Mi ne, al' naša djeca hoće!»

Mara: Čula sam da dr. Phil iz "Oprah showa" tvrdi da ako muškarac izgubi dovoljno kilograma, može povećati penis. Misliš li da je to moguće? Nije da nešto insinuiram, samo pitam...
Drele:
Čuo sam i ja za te bedastoće. Gle, je bih trebao izgubiti četrdesetak kilograma. Da je to moguće, sumnjam da bismo mogli uopće sjediti za istim stolom. Ionako već imam velikoga pa još i to... Tko bi se mogao nositi s tim?! Mi obdareni po svim pitanjima jako dobro znamo koja je cijena veličine.

Vezane vijesti

Video - Sonja Kovač: Fascinirana sam penisom

Video - Sonja Kovač: Fascinirana sam penisom

Glumila je vrckave plavušice, pomalo promiskuitetne i glupave, poput svima nam znane Kelly Bundy iz "Bračnih voda". Ali Sonja Kovač je draga,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika