20.04.2009. / 08:16

Autor: Katarina Zorić

Split: Liječnici se i dalje bore za život bebe koju je psihički bolesnik bacio na tlo

Mediji javljaju kako majka bolesnog muškarca za sve krivi bolnicu i liječnike na psihijatriji. Kako je ispričala novinarima, njezin se sin liječi već deset godina, a u četvrtak je, osjetivši da mu se stanje pogoršalo, sam otišao na psihijatriju i molio liječnike da ga prime

Liječnici u KBC-u Split i dalje se bore za život dvomjesečne djevojčiceLiječnici u KBC-u Split i dalje se bore za život dvomjesečne djevojčiceStanje dvomjesečne bebe koju je prije dva dana u Splitu opasan psihički bolesnik zgrabio iz kolica i bacio na tlo, i dalje je vrlo teško. Liječnici se bore za njezin život.

U bolnici bi se trebala provesti istraga zašto 32-godišnji bolesnik nije hospitaliziran.On je jučer osumnjičen za pokušaj ubojstva te mu je određen 30-dnevni pritvor. Istražni sudac Županijskog suda u Splitu Davor Svalina najavio je da će 32-godišnji Antonijo H. proći i psihijatrijsko vještačenje.

Mediji javljaju kako majka bolesnog muškarca za sve krivi bolnicu i liječnike na psihijatriji. Kako je ispričala novinarima, njezin se sin liječi već deset godina, a u četvrtak je, osjetivši da mu se stanje pogoršalo, sam otišao na psihijatriju i molio liječnike da ga prime. "Rekli su mu da nema mjesta u bolnici, a mene su nazvali i objasnili da osim što nemaju mjesta moj sin nema zdravstvenu knjižicu Izgubio ju je, no ima uredno osiguranje", kaže majka Antonija H.

Podsjetimo, tragični događaj zbio se u subotu dok je majka šetala s djetetom u kolicima, a s njom su bili i ujak i njegov sin. Muškarac je odgurnuo majku i njezina brata tako da su pali, dohvatio dijete i bacio ga na tlo. Tijekom policijske intervencije nakon napada pokušao je pobjeći skokom u more, ali policajci su ga uhvatili i odveli na Psihijatrijski odjel KBC-a Split.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika