20.04.2009. / 14:37

Autor: Katarina Zorić

Milanović: Nema sukoba u SDP-u, Milan je najbolji kandidat

Na temelju danas potpisanog sporazuma između HSU-a i zagrebačkog SDP-a, umirovljenici su podržali Milana Bandića kao kandidata za gradonačelnika Zagreba

Milanović tvrdi da nema sukoba u SDP-u te da je riječ o medijskim nagađanjimaMilanović tvrdi da nema sukoba u SDP-u te da je riječ o medijskim nagađanjimaPredsjednik SDP-a Zoran Milanović istaknuo je danas na potpisivanju sporazuma o o zajedničkom nastupu na izborima u s HSU-om da su sukobi unutar SDP-a samo medijske spekulacije. "Mislim da je Milan najbolji kandidat. I dosad je bio, a građani će odlučiti", izjavio je Milanović.

Na temelju danas potpisanog sporazuma između HSU-a i zagrebačkog SDP-a, umirovljenici su podržali Milana Bandića kao kandidata za gradonačelnika Zagreba, a naći će se i na listama za skupštinu 17 vijeća gradskih četvrti i 218 vijeća mjesnih odbora u Zagrebu, prenosi Večernji list.

Umirovljenici su zatražili od SDP-a da se u program uvrsti još još deset domova za umirovljenike te da im se povećaju postojeće beneficije.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika