21.04.2009. / 08:56

Autor: Hina

Sepp Blatter mora ponovno na vozački ispit

Za Blattera je sudac ustvrdio je dotad bio uzoran vozač, iako je i sam predsjednik FIFA-e kazao kako je uglavnom koristio usluge vozača, te da je "kao vozač pomalo zahrđao"

Sepp BlatterSepp BlatterPredsjednika Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) Sepp Blattera za mjesec dana očekuje ponovno polaganje vozačkog ispita što je mjera koju je propisao švicarski sud nakon skrivljene prometne nesreće.

Blatter (73) je lani u listopadu u okolici Berna pri neopreznom pretjecanju okrznuo jedno vozilo, a potom se izravno sudario s drugim u kojem je lakše ozlijeđen vozač. Čelnik svjetskog nogometa je prošao bez ozljeda, a sud u gradiću Wallisu mu je za "osrednje težak prekršaj" odredio polaganje vozačkog ispita.

Za Blattera je sudac ustvrdio je dotad bio uzoran vozač, iako je i sam predsjednik FIFA-e kazao kako je uglavnom koristio usluge vozača, te da je "kao vozač pomalo zahrđao".

Vezane vijesti

Srbi prosvjedovali u Fifi i Uefi zbog Kosova

Srbi prosvjedovali u Fifi i Uefi zbog Kosova

Nogometni savez Srbije (FŠ) uputio je žestok prosvjed Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) zbog odluke njezina Izvršnog odbora da reprezentaciji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika