21.04.2009. / 11:28

Autor: Miljenka Čogelja

Crvena Zvezda tone sve dublje: kao spasioca zovu Mihajlovića

Mihajlović je više puta izrazio želju da jednog dana postane trenerom najtrofejnijeg srpskog kluba. Kada je prvi put bio nominiran za tu poziciju u jesen prošle godine rekao je da ipak ne može točno reći kada će se to dogoditi

Siniša MihajlovićSiniša MihajlovićČedomir Janevski, trenutačni trener Crvene Zvezde, najavio je odlazak s te pozicije na kraju sezone, čak i ukoliko osvoji Lav Kup Srbije, piše srpski list Blic. Makedonski stručnjak dobio je ponudu iz Skoplja da preuzme izborničku poziciju umjesto Srečka Kataneca, a čelnici Zvezde ga u tome ne namjeravaju sputavati.

Janevski je rekao da ga ugovor sa Zvezdom veže do 30. srpnja, te da ga nitko iz kluba nije kontaktirao u vezi produžetka suradnje. Također je dodao da Zvezda više nije klub kakav je upoznao za svojih igračih dana, te da je sada u problemima. Ipak, napominje kako je atmosfera u svlačionici odlična unatoč tome što uvjeti u klubu nisu idealni.

To je prvi put u povijesti kluba da trener proziva klupski vrh, što se sigurno nije svidjelo upravi crveno-bijelih. Međutim, kada se uzme u obzir nezadovoljstvo navijača igrom i rezultatima kluba, jasno je da Janevski neće još dugo biti na klupi.

Kao najvjerojatniji nasljednik spominje se Siniša Mihajlović. Bivši nogometaš Crvene Zvezde nedavno je morao odstupiti s klupe Bologne, te je sada slobodan. Također je u dobrim odnosima s Markom Miškovićem, glavnim sponzorom Zvezde.

Mihajlović je više puta izrazio želju da jednog dana postane trenerom najtrofejnijeg srpskog kluba. Kada je prvi put bio nominiran za tu poziciju u jesen prošle godine rekao je da ipak ne može točno reći kada će se to dogoditi. Tako se na kraju okušao u talijanskom Calciu.

Da li će sada kada nema angažman to dogoditi saznat će se tek na kraju sezone jer Mihajlović ne želi pričati o tome dok se mjesto trenera Crvene Zvezde e oslobodi. (M.B.)

Vezane vijesti

Crvenoj zvezdi prijeti jednogodišnja suspenzija UEFA-e

Crvenoj zvezdi prijeti jednogodišnja suspenzija UEFA-e

Zbog dugovanja prema bivšim igračima, trenerima, zaposlenicima u klubu, kao i drugim klubovima, Crvenoj zvezdi prijeti jednogodišnja suspenzija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika