22.04.2009. / 08:14

Autor: Katarina Zorić

Radeljak domaćici četiri mjeseca nije isplatio plaću i još je prijavio policiji

U Leori, tvrtki Radeljakova sina Leona, kažu da Mirjana Kučnjak nikada nije bila zaposlena kod Josipa Radeljaka

Domaćica optužuje Radeljaka da joj duguje 7500 kuna plaćuDomaćica optužuje Radeljaka da joj duguje 7500 kuna plaćuMirjana Kučnjak (52) tvrdi da je kod Josipa Radeljaka obavljala posao domaćice te da joj navodno za četiri mjeseca nije isplaćena plaća. Kako bi utjerala dug od 7500 kuna, Mirjana Kučnjak otišla je do Leore, tvrtku Radeljakova sina u središtu Zagreba. Međutim, do novca nije uspjela ući i završila je na razgovoru u policiji gdje su joj rekli da će je na razgovor ponovno pozvati za tjedan dana.

"Ja sam samo sjedila u predvorju, a kada su vidjeli da me se neće riješiti, stari je Radeljak pozvao policiju. Kazao im je da sam im ja ukrala nekakav pečat i novac iz kuverte", ispričala je Večernjem listu. Mirjana Kučnjak kaže da je za Radeljaka obavljala poslove domaćice u njegovu stanu na Cvjetnom trgu, ali je prema potrebi čistila i poslovne prostorije te također održavala njegove nekretnine u Splitu, Dubrovniku i na Braču. Baš zato jer je morala raditi na moru, Mirjana Kučnjak odlučila je prekinuti suradnju s Radeljakom potkraj ožujka.

U Leori, tvrtki Radeljakova sina Leona, kažu da Mirjana Kučnjak nikada nije bila zaposlena kod Josipa Radeljaka. "Nije točno da je gospođa radila kod Josipa Radeljaka", rekao je Večernjem listu Marko Pavelić, voditelj pravne službe u Leori. Dodao je da se Mirjana Kučnjak nedavno javila Radeljaku na natječaj za posao domaćice, ali, kako tvrdi, nije počela raditi.

"Nakon što je dobila posao, javila je da mora u toplice. Nakon toga nije primljena na radno mjesto", bjasnio je Pavelić. Prema njegovim riječima, Mirjana Kučnjak je već prije nekoliko dana bila u Leori s istim zahtjevom, da joj se isplati novac za obavljeni posao. "Sada je nasilno ušla u tvrtku te je s vrata odgurnula knjigovotkinju Smiljku Drobnjak. Nakon toga pozvali smo policiju. Gospođa vjerojatno želi medijsku pozornost", rekao je šef pravne službe Leore. Pavelić se nada da će kriminalistička obrada utvrditi zašto je gospođa "došla u Leoru i koje su joj pobude".

Mirjana Kučnjak, pak, odbacuje spomenute optužbe te i dalje traži svoj novac. Napominje da je na sličan način poput nje već otišao jedan Radeljakov zaposlenik.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika