23.04.2009. / 18:35

Autor: Katarina Zorić

Rijeka: Vojnik godinama seksualno zlostavljao vlastitu kći

Prema neslužbenim informacijama, istraga je trajala vrlo dugo jer su istražitelji nastojali prikupiti sve dokaze za ove teške sumnje, ali na način da se nesretna djevojičica dodatno ne istraumatizira

Zbog osjetljivosti slučaja istraga je trajala vrlo dugoZbog osjetljivosti slučaja istraga je trajala vrlo dugoDjelatnik Hrvatske vojske, 38-godišnjak iz Rijeke, uhićen je i kazneno prijavljen zbog sumnji da je seksualno zlostavljao malodobnu kćerku. U prijavi se navodi da je unatrag deset godina počinio veći broj bludnih radnji te spolnog odnošaja zloporabom svog položaja.

Detalji slučaja nisu priopćeni zbog zaštite identiteta malodobne žrtve.Nakon završene obrade 38-gpdišnjak je priveden na saslušanje u Istražni centar Županijskoga suda u Rijeci, a po saslušanju mu je određena mjera zadržavanja u pritvoru.

Prema neslužbenim informacijama, istraga je trajala vrlo dugo jer su istražitelji nastojali prikupiti sve dokaze za ove teške sumnje, ali na način da se nesretna djevojičica dodatno ne istraumatizira.Slučaj je izašao na vidjelo kada su djelatnici socijalne i medicinske skrbi u razgovoru s majkom i kćerkom došli do indicija da je nesretna djevojčica kroz cijelo djetinjstvo bila seksualno zlostavljana.

Policija je kriminalističku obradu provela u suradnji s Odjelom kriminalističke vojne policije i u koordinaciji s državnim odvjetništvom.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika