29.04.2009. / 07:52

Autor: Hina

Samoubojstvo policajca: Policija optužila medije za jeftini senzacionalizam

"Zbog objektivnog informiranja javnosti ističemo kako policijski službenik koji je u utorak 28. travnja u jutarnjim satima počinio samoubojstvo pucanjem iz vatrenog oružja, nije rukovodio očevidima vezano za ubojstva Ivane Hodak, Ive Pukanića, Nike Franjića i Vilima Karlovića", navodi se u priopćenju

Krunoslav Borovec potpisao je priopćenje u kojemu se medije optužuje za jeftini senzacionalizamKrunoslav Borovec potpisao je priopćenje u kojemu se medije optužuje za jeftini senzacionalizamS obzirom na to da su pojedini mediji samoubojstvo policijskog službenika doveli u kontekst s policijskim poslom koji je obavljao, iz Ureda ravnatelja policije večeras je objavljeno priopćenje u kojem se najoštrije osuđuju "tendenciozne konstrukcije koje nisu utemeljene na stvarnim činjenicama i ne odgovaraju istini".

"Zbog objektivnog informiranja javnosti ističemo kako policijski službenik koji je u utorak 28. travnja u jutarnjim satima počinio samoubojstvo pucanjem iz vatrenog oružja, nije rukovodio očevidima vezano za ubojstva Ivane Hodak, Ive Pukanića, Nike Franjića i Vilima Karlovića već je bio samo jedan od policijskih službenika koji je sudjelovao u obavljanju očevida", navodi se u priopćenju koje je potpisao načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec.

"Dovođenje njegovog samoubojstva i tragedije njegove obitelji u taj kontekst najoštrije osuđujemo i ocjenjujemo jeftinim primjerom senzacionalizma i nepoštivanja pijeteta spram pokojnika i njegove obitelji. Nadamo se kako neobjektivan pristup pojedinih medija ovoj tragediji neće dati dodatnu težinu obiteljskoj tragediji", navodi se u priopćenju te se obitelji policijskog službenika izražava iskrena sućut.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika