02.05.2009. / 09:52

Autor: Nela Simić

10 načina da osvježite stil i pritom ne bankrotirate

Detalji, detalji, detalji...pametne cure znaju da je sve u tome. Uz par ključnih komada koje sigurno već imate, dodajte i nekoliko otkačenih trendi detalja i postat ćete prava kraljica dobrog stila

1. Nosi se sve

Zvijezde znaju da su traperice ključne, ali da detalji čine moduZvijezde znaju da su traperice ključne, ali da detalji čine moduNikad nije bilo ovoliko prostora za eksperimentiranje odjevnim predmetima kao ove sezone. Kaubojske čizme kombinirajte s dugim suknjama i kožnom jaknicom, poderane trendi traperice s raznim nakitom i mornarskim majicama, platforma štikle kombinirajte uz sve stilove od ležernog, sportskog i svečanog u bilo koje doba dana, a torbe oplemenite broševima.

2. Kabanica ili baloner

Zaboravite na kišobrane, jedini način da ostanete suhi i trendi je kabanica. Pastelne i svjetle boje dat će dašak elegancije vašoj kabanici. Ako se ipak ne možete odvažiti na smionu kombinaciju sa kabanicom outfit će vam osvježiti klasični baloner ili blejzer pastelne roze boje.

3. Torba čini stil

Dodajte vašem zimskom outfitu jednu svjetlu torbu i dobili ste novi proljetni look. Nećete pogriješiti sa svjetlijim tonovima, zanimljivim printovima i svjetlo smeđom kožom.

4. More,more

Opet su u modi mornarske prugice. Ne bojte se eksperimentirati s raznim širinama prugica na svim odjevnim predmetima. Majice s mornarskim prugama možete kombinirati uz tajice, blijede isprane traperice ili kratke hlačice. Obilježje ovog looka- manje je više.

5. Visoki struk

Ovog proljeća nose se traperice visokog struka i malo kraće. Obujte štikle i pokažite gležnjeve. Isprobajte kombinaciju za dnevni look koju je pronjela Katie Holmes, zavrnite muške traperice( Boycut jeans) i nosite uz balerinke i blejzer.

6.Kožna jakna je must have

Kožna jakna je stvorena za sve vremenske uvjete, dat će vašoj haljini ležerniji štih. Lagani baloneri također će se nositi ovog proljeća uz balerinke i gležnjarke. Ona s tričetvrt rukavima tri sezone ne izlazi iz mode, a vrlo dobro ga možete kombinirati uz suknje i traperice u raznim varijantama.

7. Okitite se

Ove su godine naušnice što veće to bolje. Nosite ih uz top i traperice preko dana i uz haljinu navečer. Dodajte svom izgledu malo retro šika s velikim drvenim i metalnim narukvicama. Eksperimentirajte s veličinama i oblicima, ove sezone velike elegantne naušnice nisu rezervirane samo za večernje izlaske. Za prstenje isto vrijedi, veliki, svih oblika i veličina.

8. Naočale su velike i seksi

Sve blješti od printeva i boja, ekstravagancija je ovog proljeća in. Velikim klasičnim crnim ili smeđim sunčanim naočalama oplemenite proljetni look i dodajte mu klasičniju notu.

9. Sandalice

Vrijeme je za pedikuru. Platforma štikle otvorenih prstiju apsolutni su hit ove sezone i svaka modno osvještena žena mora imati barem jedan par. Uz platforme vrlo su popularne i retro rimljanke na petu.

10. Cvjetni uzorak

U proljeće jednostavno morate nositi cvjetne uzorke. Ove su godine moderniji grafički printevi koji daju uredan i moderan izgled. Duge zvonolike suknje prikladne su za cvjetni uzorak, ako ne znate od kojeg komada odjeće početi. Osvežite staru torbu ili košulju velikim cvjetnim brošem.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika