04.05.2009. / 12:36

Autor: Martina Čizmić

Spar s 1. svibnjem preuzeo Ipercoop hipermarkete

S početkom svibnja Spar je snizio cijene više od dvije tisuće prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u Ipercoopu na razinu cijena u Interspar hipermarketima, a od 5. svibnja kreću i posebne ponude s akcijskim cijenama

Ipercoop i Interspar ujediniti će se na hrvatskom tržištuIpercoop i Interspar ujediniti će se na hrvatskom tržištuNakon odobrenja Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja Spar Hrvatska je s 1. svibnjem preuzeo upravljanje Ipercoop hipermarketima. Time je Spar povećao broj prodajnih mjesta sa šest na deset hipermarketa. Preuzimanje je dio Sparove strategije daljnjeg rasta i razvoja te jačanja pozicije na hrvatskom maloprodajnom tržištu.

Spar Hrvatska je s 1. svibnjem uspješno preuzeo sva četiri Ipercoop hipermarketa u Hrvatskoj, tako da su već u subotu 2. svibnja bili otvoreni za kupce. Riječ je o hipermarketima u trgovačkim centrima «King Cross Jankomir», «Emmezeta - Stupnik» u Zagrebu, «Emmezeta Kaštela» u Splitu i «Emmezeta Osijek» u Osijeku. Uz Coopove proizvode, na prodajnim mjestima Ipercoopa sada se u ponudi nalazi i veliki broj Sparovih proizvoda, od diskontne linije S-budget do kvalitetne Sparove robne marke.

S početkom svibnja Spar je snizio cijene više od dvije tisuće prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u Ipercoopu na razinu cijena u Interspar hipermarketima, a od 5. svibnja kreću i posebne ponude s akcijskim cijenama.

Spar je preuzeo i 450 djelatnika koji su bili zaposleni u prodajnim mjestima Ipercoopa, a planirano je i otvaranje novih radnih mjesta. Uz ovu akviziciju, Spar u ovoj godini nastavlja daljnje širenje na hrvatskom tržištu otvaranjem dva nova Interspar hipermarketa u Dubravi u Zagrebu (pored Jadran filma) te u Koprivnici, čime će do kraja godine dosegnuti broj od skoro 1800 zaposlenika.

Vezane vijesti

Prve presude za mobbing u Hrvatskoj: Za spolno maltretiranje šest mjeseci...

Prve presude za mobbing u Hrvatskoj: Za spolno maltretiranje šest mjeseci robije

Na Općinskom sudu u Zadru u utorak je donesena povijesna presuda. Naime, optuženici za seksualni mobbing po prvi su puta nepravomoćno osuđeni za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika