04.05.2009. / 15:00

Autor: Nela Simić

Kako organizirati djevojačku večer iz bajke


Cilj je dobro se najesti, napiti i zabaviti u dobroj atmosferi. Djevojačka je zadnji let, ludi izlazak s curkama. Pripremite se na nezaboravnu i kvalitetnu zabavu. Pri odabiru savršenog mjesta za fenomenalan provod razmislite o svim opcijama, ludi izlazak, avantura pod vedrim nebom, putovanje ili spa centar

Večernji izlazak je obavezanVečernji izlazak je obavezanZamolite prijateljice da vam pomognu pri odabiru i organizaciji. Nisu jedino bogati i slavni spremni potrošiti na predbračno putovanje, mnogi se odlučuju na putovanja u europske "prijestolnice djevojačkih večeri": Dublin kojeg usko slijede Barcelona, Amsterdam i Prag. Las Vegas je jedino daleko odredište u 10 najbiranijih.

O internetu možete pronaći najniže cijene hotelskih soba od luksuznih hotela do pristupačnog smještaja. www.hotels.com ima najbolju ponudu i popuste za hotelske sobe bilo gdje u svijetu.
Prisutni na svim velikim tržištima s angažiranim osobljem, hrvatska.hotels.com nudi više od 80.000 kvalitetnih hotela širom svijeta i jamči cijenu u 40.000 objekata, ako klijent pronađe istu ponudu za nižu cijenu, Hotels.com će mu ponuditi istu cijenu.

Ako ste se odlučile za putovanje razmotrite sve opcije i napravite dobru pripremu. Sastavite popis uzvanica, raspitajte se o popustima za grupe i pronađite mjesto koje će se svima svidjeti. Zajednički se dogovorite o buđetu s kojim raspolažete i pokušajte ga maksimalno iskoristiti.

Pravo mjesto za odmaranje duha i tijela su spa centri u kojima osobito uživa ljepši spol. Raj za žene, opuštanje, masaže, pakunzi, aromaterapije i manikure. Dok zajednički uživate u blagodatima wellnessa naručite razne koktele i neka zabava počne.

Djevojačka zabava nema smisla ako se na kraju spoji s momačkom i pretvori u jednu zajedničku heterogenu smjesu testosterona, estrogena i alkohola. Za klasičnu zabavu i najjednostavniji ludi provod oboružajte se hranom, pićem, dobrom glazbom i naravno ne zaboravite angažirati stripera.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika